in ,

Halálkampány – Kocsis Máté is kimondta a lényeget: a DK egy kis politikai haszonért vágóhídra küldené az embereket

Elképesztő magasságokba emelkedik a baloldali hazugságkampány.

Elképesztő magasságokba emelkedik a baloldali hazugságkampány. A DK, amely nem is olyan régen még a kínai vakcina betiltásáért indított petíciót, most azzal lázít, hogy nincs elég az oltásból. A petíciót persze elsüllyesztették a közönség elől, de Kocsis Máté nem hagyta veszni a Gyurcsány-féle halálkampány újabb bizonyítékát, és közösségi oldalán megosztotta az ívről készült képet.

Pár hete Gyurcsány pártja még a kínai vakcina betiltásáért indított petíciót, ma viszont már azt követelik, hogy legyen több. A petíciójukat azóta persze szép csendben elsüllyesztették, de az oltásellenes kampányukat folytatják, csak sunyi módon, elbizonytalanítással. Mindegy nekik, egy kis politikai haszonért akár vágóhídra is küldenék az embereket, majd rákennék a kormányra. Nincs új a nap alatt, akik rálövettek a saját népükre, azoknak ez meg sem kottyan – írta a képhez fűzött bejegyzésében Kocsis Máté.

 

 

 

A Fidesz frakcióvezetője hozzátette: jó, hogy nem ők állnak a kormányrúdnál, így a vakcina folyamatosan érkezik a világ minden tájáról, ahonnan csak lehet. Most is újabb 100 ezer. Ma-holnap eléri a másfél milliót a beoltottak száma itthon, Európában ez majdnem a legnagyobb szám lakosságarányosan. Oltassák be magukat! Remény és biztonság. Erre van most szükség, nem Gyurcsány kocsmajóslataira és embertelen halálkampányára. Tűnjön el a közéletből végre!

 

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Felmérés: a magyar nép szerencsére Gyurcsányt továbbra is úgy utálja, mint a sz..rt

Nagy a baj! Fegyőrre rájött a roham: miniszterelnök akar lenni. Először is nyugtassuk meg a beteget…