in , ,

Gyurcsányék halálkampányának köszönhetően úgy hullanak a DK-s szavazók, mint a legyek

Még a párttársaik is áldozatul esnek

Machiavellizmus (főnév)
Gátlástalan politika, amely nem válogat az eszközeiben, és céljai eléréséhez minden módszert megengedhetőnek tart (akár az árulást, hitszegést, gyilkosságot is).

 

Minden úgy kezdődött, hogy az Orbán-kormánynak természetesen ellent kell mondani, még akkor is, ha a józan ész ennek ellenkezőjére int. De Gyurcsányék ebbe is belementek. Ezek mindenbe belemennek. Emberélet nem számít.

 

Elképesztő vakcinaellenes kampányba kezdtek

Úgy döntött az ellenzék, hogy gazemberek lesznek. Főleg a DK ment el a legvégsőkig, 2004 december 5-i népszavazós mintára bedobták a gyeplőt a lovak közé: ami a csövön kifér, mindegy mit csinál a kormány, annak az ellenkezőjét kell hirdetni, nem számít, hogy egy halálos járvány terjed a világon, és Magyarországon is, minden áron a kormány ellen kell menni.

 

Krekó Péter megmondta a külföldi sajtónak:

„Ha az emberek nem oltatják be magukat, azért Orbán lesz a hibás” – nyilatkozta még december 26-án a Politicónak Krekó Péter baloldali elemző, a Political Capital vezetője, majd a baloldal stratégiáját még egyértelműben kifejezve hozzáfűzve:A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor (Orbánnak) kell viselnie a politikai következményeket– fejtette ki álláspontját a brüsszeli baloldali lapnak az ellenzéki elemző. – írja az origo.hu.

Aztán Krekó mindenkit perelt, mert szegény ő áldozat és csak kiforgatták a szavait. Természetesen a bíróság ennek a gazembernek adott igazat. Pedig a szavai egyértelműek. Na, mindegy.

Tökéletesen ezt a narratívát követi a DK, és úgy az egész ellenzék: oltásellenesek.
Csináltak egy jó kis hergelést és aláírásgyűjtést a kínai vakcina ellen: https://peticio.dkp.hu/k%C3%ADnaivakcina

Gyártottak az egészségügyet lejárató ál-videókat, a képen látható hölggyel:

Ez az a bizonyos Athina, aki valójában sosem volt ápoló, csupán egy szélhámos.

A videóhamisítást maga Korózs Lajos (MSZP) vezényelte:

 

 

Majd jött Szaniszló (DK ,XVIII. kerületi polgármester), és kijelentése szerint visszaküldte a kínai vakcinát a feladónak, mert hogy azt nem kérik a kerületiek, ami persze nem volt igaz, mert nagyonis sokan kérték, és valójában a vakcinák sem lettek visszaküldve. Botrány.

 

Készültek remek vakcinaellenes plakátok is, amivel a Facebookon nyomultak DK-ék

 

Egyenesen arról beszéltek, hogy a kínai vakcinát be kell tiltani:

Folytatódik a baloldali oltásellenes kampány: Gyurcsány most szobanövények beoltásával viccelődik

 

Két DK-s politikus talán még élne, ha nem hiszi el Gyurcsány oltásellenes hazugságait - vasarnap.hu

 

Hónapok óta kampányolnak az oltás ellen, emberéletekkel játszik Gyurcsány pártja

Kétszínű, gonosz baloldali politika

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „IDE VEZET A BALOLDAL OLTÁSELLENES POLITIKÁJA Demokratikus Koalíció jan. � Vérlázító, hogy miután kínai vakcinát sem a magyar hatóságok, sem Európai Unió nem engedélyezte, Orbánék azt egy rendelettel akarják ráerÅ‘ltetni magyarokra! Magyar Nemzet 2021. ÁPRILIS 04. 10:42 A kínai vakcinát kell tiltani. Írd alá petíciónkat: ttps://bit.ly/kinaivakcina CSÜTÖRTÖK 05:50 2021. Az elhunyt K-sképviselÅ‘ visszautasította a kínai vakcinát VISSZAUTASÍTHATTAANEKI FELKÍNÁLT ΚÍΝΑΙ VAKCINÁT AZ ELHUNYT BALOLDALI POLITIKUS TELJES DÖBBENET! ORBÁNÉK RENDELETTEL AKARJÁK RÁERŐLTETNI A MAGYAROKRA AZ EU ÁLTAL NEM ENGEDÉLYEZETT ΚÍΝΑΙ VAKCINÁT! Munkatársunktól Lehetséges, hogy saját pártja, a Demokratikus Koalíció felelőtlen kampánya okozta hetvenegy éves Penz András halálát. A Magyar”

 

Ugye milyen szép kis hirdetések?
Leegyszerűsítve: a DK politikai célból pénzt költ arra, hogy emberek haljanak meg az országban. Ez az igazság. 

 

Majd, amikor Penz András is belehalt a DK őrületes kampányába, akkor az ellenzék hirtelen megtorpant, összecsinálta magát, és kihoztak egy oltáspárti közös ellenzéki videót, hogy ők mennyire oltáspártiak. Látjuk.

A pártban idővel azt is észrevették, hogy nagyon sok DK hívő, vakbuzgó módon nem vette fel sem a kínai sem az orosz oltást, amitől aztán ők jól meg is haltak, ergo a DK kampányának köszönhetően saját szavazóik úgy hullanak, mint a legyek.

Visszacsinálni mindezt persze nagyon nehéz lesz. Ugyanis a szart nagyon nehéz visszalapátolni a lóba.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bulgária: Boriszov tönkreverte a baloldalt a választásokon!

Különleges húsvéti Sajtóklub – Ez volt az egyik legjobb adás! – Videó