in , ,

Gyurcsány szerint Orbán nem mondott semmit! Nem hát, „csak” többek között bejelentett egy új minisztériumot!

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton bejlentette: új tárca nélküli miniszteri pozíciót hoznak létre a családok védelme érdekében

Két Whisky között Gyurcsány bejegyzést tett közzé a Facebookon, amiben kifejtette, hogy Orbán Viktor az exkluzív interjúban nem mondott semmit, csak üres fecsegés az egész. 

Ha Ferinek egy új minisztérium létrehozása „semmi”, akkor ott nagyon nagy baj van a fejekben.

– Létrehozunk egy családügyekért felelős, családokkal foglalkozó tárca nélküli miniszteri pozíciót is. Az államtitkár asszony, Novák Katalin hatáskörét és lehetőségét meg kell növelnünk annak érdekében, hogy a családok életszínvonalát meg tudjuk majd védeni, és ezt a munkát majd neki kell irányítania október elsejétől – jelentette be Orbán Viktor a köztelevíziónak adott interjúban szombaton. – írja a Magyar Nemzet.

Ez Ferinek semmi. Egyébként Novák Katalinról csak annyit, hogy 2014 óta a magyar kormány család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, 2017 óta a Fidesz alelnöke, 2018 óta pedig országgyűlési képviselő. A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett okleveles közgazdász diplomát, de részt vett számos nemzetközi képzésen is, például az Ecole Nationale d’Administration európai uniós képzésén a francia államigazgatási egyetem és a külügyminisztérium szervezésében.

Novák Katalin három idegen nyelven (német, francia, angol) beszél felsőfokon, valamint spanyolul középfokon. – írj a magyarnemzet.hu

Feri, inkább menj vissza inni valami finomat, addig is csendben vagy!

 

mindenszo.hu

Oszd meg a barátaiddal!

A sz@rt nem lehet már visszalapátolni a lóba – Az USA-ban a demokraták úgy néz ki lábon lőtték magukat

Ifj. Lomnici Zoltán gazember politikusbűnözőnek nevezte Gyurcsányt! Videó