in , ,

Földi László: az izraelihez hasonló tragédia bármikor megtörténhet Európában is

Földi László szerint „a huszonnegyedik órát is magunk mögött hagytuk”.

Földi László titkosszolgálati szakértő nemrég a Magyar Nemzetnek kijelentette, hogy „a bevándorlók kipróbálták, hogyan működik az európai védelem: sehogy. Kipróbálták, hogyan működik az európai kultúra: gyáva. Kipróbálták, hogyan működik az európai identitás: gyakorlatilag elfogyott.

Ezek után miért ne támadnának meg bennünket?!”

A szakértő arra is felhívta a figyelmet, hogy a bevándorlók szervezettek, kommunikálnak egymással, képesek arra, hogy egy időben több európai nagyvárosban összehangolt, koordinált támadást indítsanak.

 

 

Majd azzal kapcsolatban, hogy az izraeli eseményeket követően több európai nagyvárosban is tüntetések alakultak ki, és több száz ártatlan izraeli civil halálát ünnepelték a bevándorlók, Földi kijelentette, elmúlt a huszonnegyedik óra.

Nagyon komoly – fegyvert használni tudó – csapatok vannak jelen Európában. Az ukrán háború miatt rengeteg fegyver került ki a feketepiacra. Ezeket meg fogják szerezni a bevándorlók, s akár az izraelihez hasonló események is megtörténhetnek Európában.”

A titkosszolgálati szakértő ezután hangsúlyozta, hogy „ezeket a tüntetéseket nem szabad megengedni. 

Ez nem etnikai, nem vallási, hanem biztonságpolitikai kérdés. 

A bevándorlók képesek arra, hogy egy időben több európai nagyvárosban összehangolt, koordinált támadást indítsanak.”

A szakértő hozzáfűzte, tart attól is hogy a bevándorlók akár annyi fegyvert is összegyűjthetnek, amelyekkel a későbbiekben akár egy laktanyát is elfoglalhatnak.

– mondja Földi László.

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Deák Dániel: az izraeli háború lehet az utolsó döfés Ukrajna számára

Ez is feljött a pöcéből – Kepes András megint nagyot alakított: „a magyarság olyan, mint a malária” + Mindenszo.hu kommentár