in ,

Fegyőr és a s*ggnyalás

Legyünk egyenesek

Fegyőr, az origo.hu szerkesztőségébe egykor betörő, a magyar olimpiát megfúró, rendőrökre füstgránátot dobáló Momentum elnök a minap “Fideszes seggnyalók”-ról beszélt.

Joga van ilyet mondani, bár nem elegáns egy politikustól, főleg nem olyantól, aki frissen a parlamentbe tart, mert így nehéz lesz a közbeszédet megújítani, illetve meg lehet, csak a stílus egyenlő lesz a híg fekáliával.

Szóval ha már a mi Bandink seggnyalásról beszélt, nézzük, ő milyen seggeket nyal.

 

Román segg

Nyíltan kiállt a román választásokon egy román párt és annak jelöltje mellett, az USR-PLUS jelöltje mellett. Fegyőr egyenesen belefúrta orcáját a román párt valagába.

 

Gyurcsány segge

Volt egy kis udvarlás ugyan (Fegyőr nyelve és Gyurcsány segge között), ami pár évig tartott, de végül beadta derekát Bandika: jól kinyalta Feri hátsóját, már együtt menetelnek a magyar bolsevik politizálás ÚT-JÁN (ahogy Kádár elvtárs mondta: a szociálizmus ÚT-JÁN).

 

Francia seggek

Bátran túrja Macron fosókáját is a Bandi. Rendszeresen járnak hozzá raportra, várva a pénzt, amit a seggnyalásért ilyenkor kapni lehet.

Képtalálatok a következőre: fekete győrs macron

 

 

Na, ennyit azokról a Fegyőr által emlegetett seggekről.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Sajtóklub: Gajdicsnak elege van, beperli az ATV-s büdös komcsikat – Gajdics sosem volt munkásőr! Videó

Embertelenség! Újabb épületfoglalás! Niedermüller kipaterolta a zeneiskolából a gyerekeket és átadta a freeszfe-s hülyéknek az épületet!