in ,

Egyre jobban kedveljük! – Wilders nem kertelt, odapörkölt az európai migránssimogatóknak

Geert Wilders holland politikus szerint Európának folytatnia kell harcát a bevándorlás ellen. Erről beszélt Prágában.

Wilders nem kertelt, odapörkölt az európai migránssimogatóknak

PRÁGA

Geert Wilders holland politikus szerint Európának folytatnia kell harcát a bevándorlás ellen. Erről beszélt Prágában.

A bevándorlást meg kell akadályozni, még akkor is, ha falat kell építeni határainkon”

– jelentette ki a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVP) vezetője szombaton Prágában, az Európai Parlament Szabadság és Nemzetek Európája (ENF) frakciójába tömörült pártok konferenciája alkalmával tartott sajtótájékoztatóján.

Fotó: AFP

Prágában az ENF Európa-víziójáról volt szó. Jelen volt még Tomio Okamura, a cseh Szabadság és Közvetlen Demokrácia (SPD) mozgalom vezetője, valamint Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője.

Meg kell találnunk a bátorságot ahhoz, hogy az illegális migránsokat visszaküldjük származási országaikba. A már Európában élő muszlimoknak pedig le kellene mondaniuk az iszlámról”

– fogalmazott a holland politikus.

Tomio Okamura az újságíróknak azt mondta: a konferencián részt vevők szerint az Európai Uniót a jövőben a szuverén európai államok együttműködésének kellene felváltania. Ahogy fogalmazott: „Az együttműködés hívei vagyunk, de a szuverén államok között”. A résztvevők egybehangzóan elutasították a migránsok befogadását.

Marine Le Pen pedig azt mondta: „Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) választási sikere és kormánykoalíciós szerepe számunkra hatalmas siker, amely bizonyítja, hogy munkánkat a közvélemény is egyre inkább értékeli. Ausztria példa lehet Európa számára”.
(Nagy Gábor, 888.hu)

Nógrádi kemény kijelentései a bevándorlásról – Kimondta a lényeget

Fábián Juli életéről (37)