in ,

Egy magyar színésznek kellett lerántania a leplet a Népszavás Batka Zoltánról

Fabatka

Van ez a kívül mélybúgású hangú Németh Péteres beosztott, bizonyos Batka Zoltán, aki belül gyaníthatóan csak egy mutálás előtt álló sipító kontra tenor, de nem feladatom saját aszinkronitásainak pontos diagnosztizálása. Legyen elég annyi, hogy a Népszavás, bekészített indigónak megfelelően már nem először mondja fel a jobboldallal szembeni balos kötelezőt: a lóvékát, meg a lopikát. Meg azt a bizonyos lópikulát, tudod Zotyóka!

Azt is mondja ez az őskövület, hogy „A Fidesszel viszont jobbára a Márai által megénekelt félművelt, sunyi parasztok kerültek nyeregbe.” Ez az, megérkeztünk, Csáki Judit irigyen felsikolt a háttérből!
Batkuci! Lehet, hogy azt gondolod, hogy mi konzervatívok még a húst is a nyereg alatt puhítjuk, de arról azért ne feledkezz meg, hogy ti vagytok azok, akik az alatt a bizonyos nyereg alatt immáron 13. éve puhultok.

Szavaid, szavaitok zene füleinknek, mert annak alapján, amit társaiddal naponta kiizzadtok magatokból újságírás címszó alatt nos, amennyiben lehetséges volna, hogy nem 100, hanem 150 %-kal nyerjen a Fidesz-KDNP 2026-ban, akkor még az is bekövetkezne.

Ne feledd, a hasonló modorú böffeneteitekkel a narancssárga szőnyeget készségesen te és kollégáid, valamint politikai védenceitek terítitek a jelenlegi kormány képviselőinek a lábai alá, akiknek amúgy a lába nyomába se érhettek.
Na „puszcsi” te énekes jómadár.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Akinek a sorozatban sosem épült fel a háza – Elhunyt a Petrocellit alakító Barry Newman

Megszólalt a nyúltolvaj – Ha június 4, akkor hungarofóbia – Trianon miatt „a mai napig siránkozó” Magyarországról posztolt Juszt László