in , ,

Egy demens f*sznak áll a zászló – Úgy látszik a legtöbb agymosott idióta a nagyvárosokban lakik a világon mindenhol – Az USA-ban is

Nézzünk rá a térképre

Minden ugyanaz, világszerte. Ahol az emberek nem beszélgetnek egymással, ott helyette internet van, és közösségi média, és természetesen brutális agymosás. Amerika lelkét elvették. Igen, nézze meg mindenki nyugodtan az amerikai választások eredményeit, és a nagyvárosokat.

Egy igazi amerikai lengeti a zászlót, egy BLM-es antifa csürhe pedig máris amerikai zászlót éget Washingtonban (!), és a Bibliával törli ki a seggét. Ez most történt. Ez kellett Amerikának.

A józan ész, és az emberi értelem szerint a Deep State emberének esélye sem kellett volna, hogy legyen egy amerikai választáson. De most úgy néz ki mégis egy kretén, demens vén szarnak áll a zászló, aki azt sem tudja, ki az ellenfele, mert Georgenak szólította. Aki úgy mutatkozott be egyszer, hogy „Joe Biden vagyok, Joe Biden férje”, nem mellesleg a fiacskája Ukrajnában szép kis botrányokat hozott össze. De mindez nem számít, mert Budapesten is sikerült egy ugyanolyan seggfejre szavazni, mint ahogy tíz másik nagyvárosban 2019 október 19-én Magyarországon. Amerikában ugyanez a helyzet, sőt: világszerte. Hogy miért alakult így, azt már fent leírtuk. Ezzel nézünk szembe.

 

Amerika leírta magát: egy komplett idiótára, egy beteg perverz állatra szavazott, aki kislányok haját szagolgatja nyilvánosan!

 

Bravó, Amerika!

Előttünk leírtátok magatokat!

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Trump áll nyerésre, de még nincs vége!

Fordulat! Trump a szart is kiperli a csaló demokratákból! Brutális csalások történhettek az amerikai választáson! Beperelték Michigant! Rudy Giuliani is ki van akadva