in , ,

USA – Orbán Viktor is megszólalt: “Ha olyasmik történnének Magyarországon, mint amik ott, akkor már leszakadt volna az ég”

Megszólalt a miniszterelnök

Trump elnök Magyarország barátja, “és nekünk az a dolgunk, hogy barátokat gyűjtsünk”. De nem akarunk politikai ítészek lenni – mondta Orbán Viktor az amerikai elnökválasztásról a ma reggeli interjújában a Kossuth Rádióban.

“Ha olyasmik történnének Magyarországon, mint amik ott, akkor már leszakadt volna az ég”

– ezzel reagált Orbán Viktor a ma reggeli rádióinterjújában, amikor a műsorvezető Nagy Katalin az amerikai elnökválasztásról kérdezte, arról, hogy ott “ezerszám szavaznak halott emberek nevében”.

Egy ilyen választás után akárki is lesz az elnök, az nem tehet majd magas erkölcsi kijelentéseket

– mondta a miniszterelnök.

 

 

De nem akarjuk minősíteni az Egyesült Államokat, az amerikai nép választja meg a vezetőt – tette hozzá. Egy dolgot tudunk tenni, világosan elmondjuk a véleményünket az amerikai-magyar kapcsolatokról. Az a helyzet, hogy Trump elnök Magyarország barátja, “és nekünk az a dolgunk, hogy barátokat gyűjtsünk”, de nem akarunk politikai ítészek lenni. A magyar-amerikai kapcsolatok a valaha volt legjobb állapotba kerültek – mondta.

Minden ország szuverén, ez a választás az ő dolguk. Míg az, hogy ki kormányozza Magyarországot, az pedig a magyarok dolga – jegyezte meg Orbán Viktor.

 

(vadhajtasok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Szanyi Tibor: Dobrev Klára hazudik reggel, délben és este

Amerika történetének legnagyobb választási csalása. Biden: „Összehoztuk az amerikai politikatörténet legkiterjedtebb, és legbefogadóbb választási csalási szervezetét”- Leleplező videók a csalásról – Videó