in ,

Fordulat! Trump a szart is kiperli a csaló demokratákból! Brutális csalások történhettek az amerikai választáson! Beperelték Michigant! Rudy Giuliani is ki van akadva

A Trump-kampánystáb megálljt intene a michigani szavazatszámlálásnak

Eljárást indít Donald Trump amerikai elnök kampánystábja a Michigan állambeli szavazatszámlálás megállítására – írja a Reuters. A döntést a republikánus elnök környezetében azzal indokolják, hogy a kampánystáb nem kapott „értelmezhető” betekintési lehetőséget a szavazatszámlálási folyamatba.

A kampánystáb azt is szeretné elérni, hogy a már megszámolt voksokat újra átnézzék.

 

A gyanús levélszavazatok miatt Donald Trump pert indított a Michigan állami bíróságon, hogy állítsák le a szavazatszámlálást – közölte Bill Stepien, Donald Trump kampánymenedzsere. Azt állítják, hogy több helyen sem biztosították nekik, hogy ellenőrizzék a szavazatszámlálást. Azt is kérik, hogy számolják újra azokat a szavazatokat, amelyek feldolgozásakor nem lehettek ott.

 

 

Hatalmas csalást emleget Rudy Giuliani, Donald Trump ügyvédje Philadelphiában, ezért úton van jogi csapatával – közölte a Twitteren. Hozzátette, nem engedik, hogy a demokraták elcsalják a választást.

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egy demens f*sznak áll a zászló – Úgy látszik a legtöbb agymosott idióta a nagyvárosokban lakik a világon mindenhol – Az USA-ban is

Brutális, országos szintű választási csalás az USA-ban! Itt vannak a részletek