in , ,

Dopeman szerint Puzsért Róbert a gyűlölet prófétája – Videó

Érdekes gondolatok

Érdekes gondolatokat fogalmazott meg Dopeman Puzsér Róbertről a Forrás rádióban.

A Puzsérről elmondott, kivágott részt, most mi is megmutatjuk olvasóinknak. Dopeman gondolatai egyébként ülnek, elég bölcsen nyilatkozott, íme a részlet:

 

 

Ha Puzsér és Dopeman között kéne választani, akkor mi tuti Dopeman-re szavaznánk.

Ez nem kérdés.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Két magyargyűlölő megszólalt a Klub rádióban, Bognár Zsolt rájuk is vetődött gyorsan – A ,,klubrádiós lek*rvázó Arató András médiumában összeült két szellemi selejt

Őrjöng a liberális sajtó az Orbán–Trump találkozó miatt