in , ,

Dévényi belenézett a pöcegödörbe, és saját magát látta meg benne

Dévényi megvédte Cseh Katalint

Dévényi István egy áruló.

Anno a Magyar Nemzetben volt nagy Orbán rajongó, most a miniszterelnök legádázabb ellensége. Nem Orbán Viktor változott, nem a Fidesz változott, hanem Dévényi. Dévényi tehát elsősorban egy áruló. Jelenleg a Magyar Hangnak nevezett, kitartott, külföldről eltartott liberális propagandalap újságírója.

Ott rendszeresen megírja jegyzeteit, szörnyülködik Orbán Viktoron, akit egykoron még nagyra tartott és tisztelt, csak hát tudják van az a pénz, meg volt az a Simicska, akinek ki kellett nyalni a szaros valagát, és van az a pénz, amitől hirtelen megváltozik a vélemény, és a világnézet. Dévényi azóta áruló, mióta úgy döntött, hogy gazember lesz.

 

Mielőtt értekeznénk Dévényi István álszentségéről, nézzük a firkálmányát:

Hát akkor tekintsünk bele a pöcegödörbe.

Egyben elnézést kérek Cseh Katalintól.

„Hát akkor tekintsünk bele a pöcegödörbe.

Egyben elnézést kérek Cseh Katalintól, de muszáj a propaganda által lenyúlt fotóiból egyet használnom, hogy érthető legyen, micsoda aljadék melóval állunk már megint szemben.

Szóval valami nehezen megmagyarázható okból Cseh Katalin lett a kormányzati propaganda legújabb célpontja. Most ott tartunk, hogy megszerezték az esküvői fotóit (innen is gratulálok a derék embernek, akitől), és ráhúztak egy btk-gyanús, hasra ütve kiötlött népmesét.

A képen – amit a Bors azzal a magyarázattal látott el, amivel – egy meglehetősen idétlen szokás momentumát láthatjuk, úgy hívják: menyasszonyrablás. Szerintem tök kínos szokott lenni az ilyesmi, de valamiért kipusztíthatatlan az újkori hagyományainkból – és hát ha az ifjú párnak bejön, hadd szóljon. Az ezt megelőző fotón ugyanennek a remek szokásnak egy másik pillanata látható, ahol a menyasszony ügyesen próbál elrejtőzni a vőlegény elől az asztalok alatt.

Mit hozott ebből össze a kormánymédia? Pardon, a kormányzati propaganda nyilvánosság felületrendszere?

»Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek, amik most a Bors birtokába kerültek.«

És akkor nézzük, hogy ment körbe ugyanez a Rogán-központ utasítására:

Ripost: Újabb botrányos képek: Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

Origo: Megdöbbentő fotók: négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

888: A kerítéssel táncolt és négykézláb mászott az esküvőjén Cseh Katalin

Hír TV: Cseh Katalin illuminált állapotban csúszott-mászott az esküvőjén

Magyar Hírlap: Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

Magyar Nemzet: Így mulat ma egy ellenzéki »úrasszony« – Cseh Katka furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-megbotolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt.

Azért a Magyar Nemzetnél érezték, hogy ez az egész eléggé gáz, úgyhogy fideszes polgári mázzal öntötték le a bűzölgő trágyakupacot.

De a szaguk megmaradt.”

 

Eddig az okádmány.

 

Dévényi balliberális újságíró. Ahhoz az oldalhoz tartozik, amelyik másodpercenként követte mindenhova Orbán Ráhelt, és Tiborcz Istvánt, Mészáros Lőrincet, Szájer Józsefet, Szijjártó Pétert, vagy Borkai Zsoltot. Azt is figyelték, mit dobtak a kukába.

 

A most érzékeny Dévényi akkor nem volt érzékeny, amikor Orbán Ráhel eldobott szaros pelenkájáról szólt a Magyar Hang, a 444.hu, a 24.hu, az index.hu, meg a többi balliberális propagandaoldal.

Exkluzív: Orbán Ráhel az út szélére dobta a szaros pelenkát Horvátországban (+fotók) – Nyugati Fény

Mindenhova követte a hiéna sajtó, még Horvátországba is.

 

 

Ugyanez történt Szijjártó Péterrel. Merészelt pár napra valaki hajóján pihenni a családjával. Szijjártó védett személy, külügyminiszter, ezért a hajóútjai is védettek, titkosak, nehogy pl. nemkívánatos személyek megtalálják. A direkt36 persze megtalálta, és követték mindenhova drónnal, motorcsónakkal:

Szijjártó Péter külügyminiszter Szíjj László adriai luxusjachtján bekkeli ki a fehérorosz válságot | atlatszo.hu

 

A most érzékeny Dévényi akkor nem volt érzékeny, amikor Szijjártó magánéletéről szólt a Magyar Hang, a 444.hu, a 24.hu, az index.hu, meg a többi balliberális propagandaoldal.

 

Aztán itt van Borkai Zsolt ügye. Akkor is csámcsogott a sajtó, az ő fotóját, videóját közölték mindenhol, Magyar Hangtól 444-ig mindenhol.

Szex, kokó, választás | CIVILHETES

A most érzékeny Dévényi akkor nem volt érzékeny, amikor Borkai magánéletéről szólt a Magyar Hang, a 444.hu, a 24.hu, az index.hu, meg a többi balliberális propagandaoldal.

 

Aztán itt van Szájer József ügye. Természetesen másokat leb***zizni csak akkor menő, ha azt a liberálisok teszik, akkor az megengedhető, ellenkező esetben nyivákol a teljes lmbt közösség, hogy bántják őket, jajj, jajj.

Emléktáblát kapott Szájer József ereszcsatornája - kepek

A most érzékeny Dévényi akkor nem volt érzékeny, amikor Szájer magánéletéről szólt a Magyar Hang, a 444.hu, a 24.hu, az index.hu, meg a többi balliberális propagandaoldal.

 

Dévényi Cseh Katalin védelmére kelt. Azonnal. Rögtön. Egy csapásra. Ordít a kettős mérce. Kilóg a lóláb. Ez az álszentség csúcsa. Tartuffe kimaxolva.

Dévényi belenézett a pöcegödörbe, és saját magát látta meg benne.

 

Dévényi nemcsak a jobboldal árulója, hanem egy álszent gazember is egyben.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Horn Gábor máris belesz*rt a ventillátorba – Horn Gábor Karácsonynak a Városháza-ügyben: nem besz*rni állandóan, hanem időnként talán lépni is

Kizárólag a demokrácia jegyében: Márki-Zay Péter Deák Dánielt is letiltotta a közösségi oldaláról