in ,

Kizárólag a demokrácia jegyében: Márki-Zay Péter Deák Dánielt is letiltotta a közösségi oldaláról

Miután Deák kommentje több lájkot kapott, mint Márki-Zay videója, a baloldal miniszterelnök-jelöltje letiltotta a politikai elemzőt.

Deák Dániel Facebook-oldalán osztotta meg, hogy Márki-Zay Péter letiltotta őt a közösségi oldaláról. „Ennyit a baloldali demokráciafelfogásról:

miután a kommentem több lájkot kapott, mint a videója, Márki-Zay Péter letiltott a Facebook-oldaláról!”

– írta a politikai elemző.

Amint arról korábban beszámoltunk, Trombitás Kristófot is letiltotta oldaláról Márki-Zay Péter. Ahogy a publicista fogalmazott: „Akik a leginkább hivatkoznak a szólásszabadságra, azoknak fontosabb a legkevésbé”.

 

 

 

A hozzászólás, amiért a baloldali miniszterelnök-jelölt a tiltás mellett döntött: „Márki-Zay úr! Nagyon félrement valami a videóban, mert lényegében a határon túli magyarokat nevezi migránsoknak. Nekem például a kárpátaljai magyarok nem számítanak (idegen kultúrájú) illegális migránsnak, hanem nemzettársaim, akiket sok szeretettel látok a határainkon belül, ha szeretnének idetelepedni a rossz ukrajnai állapotok miatt. A kormány 2015-ben Európán belül az elsők között mondta ki, hogy az illegális bevándorlás rossz, kerítést is épített a határra, amiért rengetegen támadták hazánkat. Ezek után azt mondani, hogy valójában a Fidesz a bevándorláspárti és nem a baloldal, amely 2015-ben minden bevándorlás-ellenes intézkedést támadott, olyan mintha a fehérről akarná bebizonyítani, hogy az valójában fekete. Nem nagyon fog menni! Nem tudom, hogy direkt vagy véletlen keveri össze az illegális bevándorlókat a határon túli magyarokkal vagy a külföldi befektetőkkel, de ez így nagyon ciki!”

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Dévényi belenézett a pöcegödörbe, és saját magát látta meg benne

Most kivételesen Ceglédinek van igaza: beszólt azoknak a szakszervezetis tanároknak, akik tiltakoznak az oltás ellen