in ,

Horn Gábor máris belesz*rt a ventillátorba – Horn Gábor Karácsonynak a Városháza-ügyben: nem besz*rni állandóan, hanem időnként talán lépni is

A volt SZDSZ-es politikus simán eladná a Városháza épületét

Csütörtök reggel az Index robbantotta a bombát, amikor azt írták: információik szerint a fővárost vezető koalícióhoz közel álló üzleti  körök már meg is tették az első lépéseket a főváros minden bizonnyal legértékesebb ingatlanának eladása érdekében.

Akkor még  Karácsony úgy reagált, hogy nem olvassa többé a portált. Péntekre azonban újabb fejleményekkel bővült az ügy: mint arról az Index dokumentumok bemutatásával beszámolt, a Berki Zsolt tulajdonában lévő Northern Rock Kft. a Beák és Társa Ingatlanközvetítő Kft.-t bízta meg a Városháza értékesítésével. Karácsony újabb reakciója erre egy feljelentés volt, közben Niedermüller Péter erzsébetvárosi DK-s polgármester belső vizsgálatot sürgetett.

Az ötlet mellett – amelyet Tarlós István főpolgármester „kezelhetetlen elképzelésnek” nevezett – eddig egyedül Horn Gábor állt ki nyilvánosan

Értem én, hogy a Főváros nem akarja eladni a városházát és, hogy az index nem tartja be ez ügyben a sajtó etika elemi szabályait, csak azt nem értem, hogy miért nem akarja eladni a borzalmas állapotban lévő és brutális méretű épületet, ami ráadásul egy kicsit sem felel meg egy modern és nyitott önkormányzat feladatainak” – írta az egykori SZDSZ-es államtitkár.

„Nem beszarni állandóan, hanem időnként talán lépni is” – üzente Karácsonynak Horn.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Nocsak: „Ez azért egy súlyos ügy” – Niedermüller belső vizsgálatot szorgalmaz a Városháza eladásának ügyében

Dévényi belenézett a pöcegödörbe, és saját magát látta meg benne