in ,

Csak a táskája 600 ezer forint – 3 milliót éri Gucciban feszítve szidja a kormányt Lakatos Márk és aggódik a rezsi miatt

Nézzük

 

Nem meglepő, hogy az olyan valódi teljesítményt nélkülöző celebeknek, mint például Lakatos Márk, éltető elemük a provokáció, most azonban ugyancsak ízléstelenre sikeredett a “mutatvány”.

A gyakran talpig Gucciban feszítő, nagyjából 3-4 millióba kerülő ruhadarabokat magára aggató, saját magát a Napkirályhoz, XIV. Lajoshoz hasonlítgató, annak paradicsommadár stílusát istenítő baloldali provokátor legújabb TikTok-videójában attól retteg, hogy ő bizony meg fog fagyni a télen, mert majd nem tudja kifizetni a rezsiszámlát.

 

 

Lakatos Márk Gucciban sem éri be mondjuk a budapesti Gucci áruház darabjaival, ahol egy kisebb táska 6-700 ezer forintnál kezdődik.

Ő AZ ENNÉL IS LEGALÁBB 50 SZÁZALÉKKAL DRÁGÁBB NEW YORK-I GUCCI CONCEPT STORE-BAN VÁLOGAT – ÍRJA A BORS. 

Lakatos annyira gyakran parádézik a Gucci milliós darabjaiban, hogy már sokan feltették a kérdést, vajon miből és hogyan képes finanszírozni mindezt.

 

Akárhogy is, elképesztő álszentség, hogy most keserű mimikával azt hirdeti, hogy a magas rezsi miatt: “Meg fogunk fagyni télen”. Sőt ahogy megismételte: “Rohadtul meg fogunk fagyni!”

Mondja ezt az a Lakatos Márk, aki úgy üldögél a Milánói Divathét milliárdos vendégei között, mint mások a lakótelepi bádogkocsmában – írja a Bors.

 

És úgy ebédel Milánó egyik legdrágább éttermében, a Tokuyoshiban, mint más egy Mekiben. Jegyezzük meg a tények kedvéért, hogy a Tokuyoshiban a legolcsóbb menü 60 000 forintnál kezdődik.

És akinek a lakása, saját szavait idézve, a XVIII. századi Párizs stílusában épült fel.

(origo.hu  nyomán)

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Pilhál György: nem könnyű Bartusnak lenni a negyedik kétharmad után

Kocsis Máté bohóc Petiről: szegény fenyegetőző Krumplis Peti nincs jó állapotban