in ,

Ez a nap is eljött: a mindig kritikus olasz lap Magyarországot irigyli – A rezsicsökkentésnek hála Magyarországon csaknem 70 százalékkal olcsóbb az áram, mint Olaszországban

Nocsak, nocsak

A rezsicsökkentésnek hála Magyarországon csaknem 70 százalékkal olcsóbb az áram, mint Olaszországban, ezt szúrta ki az Il Foglio, amely általában kritizálni szokta Orbán Viktort és kormányát.

Olaszország fényévekre van Magyarországtól az áramárak szempontjából – írja az Il Foglio az Eurostat mutatója alapján, amelyben az áll, hogy Olaszország a hatodik legdrágább ország az Európai Unióban az áram költségét tekintve.

A portál megemlíti, hogy Magyarországon a belföldi ügyfelek átlagos tarifája 69 százalékkal alacsonyabb volt.

Példaként sorolja a szerző, hogy míg mosogatógéppel való mosogatásra egy átlagos olasz 92 eurót költ, addig egy magyar 28 eurót, valamint egy hajszárító napi 5 perces működése Olaszországban évi 23 euróba kerül, miközben Magyarországon mindössze 7 euróba.

Pedig az Il Foglio nem éppen a kedvező hírekről szeret beszámolni Magyarországgal kapcsolatban: belekötött már abba, hogy Orbán Viktorral nem akartak szelfizni a nyugati politikusok, és azt sem hagyta szó nélkül, hogy Donald Trump véletlenül Törökország vezetőjének nevezte a magyar miniszterelnököt.

 

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Alföldi elkezdte nácizni a magyarokat, a főpolgármester folytatja – Ez igen!

Fogy a levegő Európa legpocsékabb főpolgármestere körül