in ,

Bohár Dani: Niedermüller úr, mi lennénk a legboldogabbak, ha Ön ír lenne!

Niedermüller Írországban térdelne

„A Magyar Labdarúgó Szövetség kedden közleményben tudatta, hogy bizony a magyar játékosok nem fognak térdelni az Európa-bajnokság mérkőzései előtt. Az MLSZ szerint a magyar válogatott nemcsak minden esetben követi a nemzetközi szabályokat és normákat, hanem mindenkinek megadja a tiszteletet – legyen szó ellenfélről, szurkolóról vagy bárki másról. Teljesen korrekt hozzáállás. Emellett tudni kell, hogy az UEFA és a FIFA szabályai sem engedik a politizálást a pályán és a stadionban.

Természetesen a hungarofób, magyar személyi igazolvánnyal rendelkezők egyből elkezdtek visítani, hogy micsoda rasszizmus ez.

Ezeknek a csökkentett történelmi tudással rendelkezőknek finoman jelezném, hogy Magyarország viszonylag kevés szerepet vállalt a feketék ellen irányuló elnyomásból, sőt gyarmatainkról sem hurcoltunk el rabszolgákat. Aztán elérkezett a közleményben foglaltak gyakorlati kivitelezése, ugyanis kedd este Írország ellen játszott a magyar csapat. Az írek térdeltek, a magyarok játékosok (ahogy előre jelezték) nem. Ezt követően vette kezébe a telefonját Niedermüller Péter, hogy kiírja magából, mit érez:

»Az Index.hu arról tudósít, hogy »A kezdő sípszóra az írek letérdeltek, erre hatalmas füttykoncertet kaptak a tízezer nézőtől, a magyarok állva maradtak, ahogy az várható is volt. Ezért megkapták a publikumtól a »Szép volt, fiúk!« elismerést.« Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni…«

Niedermüller úr, mi lennénk a legboldogabbak, ha Ön ír lenne!

A VII. kerület DK-s polgármestere néhány nappal a kezdődő Eb (örömünnep) előtt azt írja, hogy jobb Budapesten írnek lenni, mint magyarnak, mert ők térdelnek, mi meg nem. Nincs még egy ország a világon, ahol ezt megteheti egy felelős döntéshozó. Nincs.Niedermüller Péter nyíltan magyarellenes kijelentése nem az első. Gyurcsány embere mondta azt egy tévéinterjúban, hogy »a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők rémisztő képződmények«. Nyilvánvalóan értjük a magyarellenesek célját. Kedvünket akarják szegni, azt szeretnék, hogy a közelgő Európa-bajnokságon ne érezzük magunkat büszke magyarnak. Van azonban egy rossz hírünk. Nem fog sikerülni. Egy tipp, ha megengedi, főpolgármester úr. A magyarok ünneplése idején utazzon el Írországba, és nyugodtan térdelgessen, ahol csak jólesik.”

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyurcsányék adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását akarják

Timkó Eszter színművésznő gyalog elviszi Niedermüller bőröndjét a határig! Videó