in ,

Bayer 5 forintosokban fizet 300 ezret a gazember Hadházynak!

A gazember

Hadházy, ez a gazember, aki bárkit legazemberez, ha kormánypárti politikus, képviselő vagy szimpatizáns az illető, szóval ez a gazember beperelt, többek között azért, mert gazembernek neveztem ezt a gazembert.

A bíróság ezt elutasította.

Hadházy, ez a gazember azért is beperelt, mert amikor mindenféle ballibsi szörnyeteggel vitatkoztam a Tabáni Gösser sörözőben, felhívtam Szél Bernadett figyelmét arra a transzparensre, amely alatt nem sokkal azelőtt szimpatizánsaik és ők maguk végigvonultak Budapest utcáin, és amely transzparensre ez volt írva:

„ORBÁN G…, ÁDER NYELI”

Megkérdeztem Széltől, mit szól ehhez, és mit szólna ahhoz, ha mi történetesen egy olyan transzparens alatt vonulnánk fel (ami persze elképzelhetetlen, hiszen mi soha nem lehetünk egyformák ezekkel a gazemberekkel!), amelyre ez lenne írva:

„HADHÁZY G…, SZÉL DETTI NYELI”

Választ ott és akkor nem kaptam, csak ideges, zavarodott dadogást, viszont Hadházy, ez a gazember ezért is beperelt. Értik, ugye? Ezért! És ami ennél is megdöbbentőbb: a bíróság helyt adott ennek, és háromszázezer forint megfizetésére kötelezett ennek a gazembernek.

Nos, emlékeznek még, amikor megígértem, hogy ötforintosokban fogom kifizetni a gazembernek a pénzt? És amikor önök össze is gyűjtöttek rengeteg ötforintost nekem? A pillanat elérkezett. S mivel Hadházy, ez a gazember (aki amúgy a saját vesztes pereire és egyéb büntetéseire – annak a gazember oldalnak szokásait követve – mindig pénzt tarhál) kijelentette, hogy ő nem köteles ennyi ötforintost elfogadni, áthidaltuk a problémát.

Ügyvédem elkészítette a következő nyilatkozatot:

 

NYILATKOZAT

Alulírott…………..………………………………………(Született:…………………………………………………………………..
Személyi igazolványszám:………………………………………..Anyja neve:………………………………………………
Adó azonosító jel:………………………………………..)………………………………………………………………………………szám
alatti lakos, ezen okirat aláírásával a Bayer Zsolt 1014 Budapest, Úri u. 20. alatti
lakos…………………..számú ítélet alapján Hadházy Ákos……………………………………szám alatti lakossal
szemben fennálló tartozásból 300 Ft-t (azaz háromszáz forintot) átvállalok és úgy nyilatkozom,
hogy ezen összeg erejéig a jogosulttal szemben helytállok.

……………………………………………………………………. ………………………………………………………………
Hely Dátum Aláírás

…………………………………………………………………… ………………………………………………………………
Tanú 1 Tanú 2

És képzeljék el: éppen 999 ember töltötte ki és írta alá. És ez a 999 ember kivétel nélkül ötforintosokban fogja odaadni (elküldeni) Hadházynak, ennek a gazembernek a maga háromszáz forintját.

Szóval az a helyzet, hogy én immáron mindössze háromszáz forinttal tartozom Hadházynak, ennek a gazembernek, mivel a maradék összeget átvállalták tőlem. Az aláírt és kitöltött nyilatkozatokat ügyvédemnél helyezzük el letétben. Hadházy pedig a következő napokban elég sok ötforintost fog kapni. Elköltheti mindet patikára.

Vagy zoknira és szappanra. Vagy egy kurzusra a Homo sapiens-képzőben.

(Bayer Zsolt, magyarnemzet.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

Hoppá! Ez sem stadion! Újabb hír egy újabb Duna-hídról: Mohácsnál már másfél év múlva el is indulhat az építkezés

Agyhalál – Szanaszét fertőzik egymást az egyetemfoglalók! Már 10 fertőzött van!