in ,

Agyhalál – Szanaszét fertőzik egymást az egyetemfoglalók! Már 10 fertőzött van!

10 koronavírus-fertőzöttet találtak az SZFE-foglalók között

Szeptember eleje óta két, az elmúlt egy hétben újabb nyolc SZFE-hallgató koronavírustesztje lett pozitív – mondta el Upor László, a lemondása ellenére is irányító rektorhelyettes tájékoztatón.

 

 

A Színház- és Filmművészeti Egyetem előtt színpadias körülmények között kiállt Upor László, az egyetemet lemondása ellenére irányító rektorhelyettes, és mintegy szózatot intézett az érdeklődőkhöz

– számolt be az Origo.

A tájékoztatóról készült videófelvételen bírálta a törvényesen megválasztott kuratóriumot, és letagadta, amit két napja még elismert az Origónak írásban, vagyis hogy négynapos politikai felkészítő tábort szerveztek a blokádról, már egy hónappal az egyetem lezárása előtt.

Talán nem hangzik túlságosan demagógnak a kérdés: a távozni nem hajlandó rektorhelyettes, a 61 éves dramaturg, Upor László most sem érzi úgy, hogy a hallgatókat haza kellene küldeni? Hogy az egészség, túlzás nélkül, az élet védelme a legfontosabb? A néhány tucat diák között, aki fenntartja a blokádot, közöttük vannak olyanok, akik találkoztak a tíz koronavírusos színészhallgatóval? A blokádot végrehajtók között voltak, vannak betegek? Elvégeztették a kontaktkutatást?”

– teszi fel sorban a logikus és jogos kérdéseket a kialakult helyzet kapcsán az Origo.

 

(888.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer 5 forintosokban fizet 300 ezret a gazember Hadházynak!

A nép fia keményen leoltotta Szabó Tímeát! Szabó Tímea vs. a nép hangja! Videó