in ,

Baloldali színvonal – Előbb levizelte Gyurcsány Ferencék házát, majd kifújta rá az orrát, végül bement tárgyalni – videó

Döbbenet

Előbb levizelte Gyurcsány Ferencék házát egy férfi, majd az orrát is kifújta rá, végül bement tárgyalni az épületbe – látható a HírTV Informátorának pénteki adásában. Az oknyomozó műsor munkatársai kiderítették, hogy Tóth Tamás, a K&H Bank és Lízing cégnek egyik volt vezetője az illető. 

A titokzatos férfi megérkezett Gyurcsány Ferenc házához, leparkolt a robogójával, könnyített magán, majd zakót húzott és becsöngetett a korábbi miniszterelnökhöz, miközben várakozott, újból könnyített magán, mégpedig sportembereket megszégyenítő módon a levegőbe fújta az orra tartalmát – olvasható a HírTV honlapján.

Íme a döbbenetes videó (a videó pont a jelenettől indul):

 

 

 

 

 

Az Informátor megtudta, hogy a szokatlanul viselkedő férfi Tóth Tamás, aki karrierje elején a K&H Bank és Lízing cégnél töltött be vezető szerepet, ahol kitanulta az autófinanszírozás rejtelmeit.

Mint a HírTV megjegyzi, hogy a pénzügyi cégnél pont ebben az időszakban robbant ki a Kulcsár Attila nevével elhíresült brókerbotrány, amelyben végül mintegy 8 milliárdos vagyoni kár miatt ítélték el később a cég vezetőjét. Ebben az időben kellett máig tisztázatlan körülmények között távoznia Tóthnak is a cégtől.

Tóth Tamás ezt követően befektetők bevonásával megalapította 2006-ban a Planet Lízing Kft-t. Mivel két évvel később a gazdasági válság nagy mértékben sújtotta az iparágat, és 2010-ben a Fidesz került kormányzati pozícióba, Tóthnak új lehetőségek után kellett néznie. A vállalkozó a sportélet felé kezdett el érdeklődni, és 2010 júniusában átvette a röplabda szövetség irányítását.

A botrányok itt sem kerülték el: a Magyar Röplabda Szövetség 2014-es vizsgálata szerint 2011-ben már 18 milliós mínusszal zárt, de 2012-ben a veszteség már 54 millióra ugrott, így a teljes adósság elérte a 83 millió forintot.

 

Gyurcsány Ferenc nagy valószínűséggel jó kapcsolatai és értékes információi miatt tartja közel magához Tóth Tamást – kommentálta a hírtelevízió a történteket.

 

 

(origo.hu)

 


 

mindenszo.hu kommentár: esetleg még oda is kulázhatott volna….

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Nem veszítette el a fiatalokat a Fidesz! A 18–29 évesek között is kényelmesen vezet a Fidesz

Na, ezért kell Paks2! Németország kijózanodott: katasztrófához vezet az atomstop