in ,

Az Ukrajnából kitiltott magyar politikusok botránya mögött a vénember van – A vénember feltette az ukrán lemezt

Tudjuk milyen az ukrán kormány

Vágjunk a közepébe.

A képlet pofon egyszerű. Diplomáciai bonyodalmat, gazdasági és politikai kárt kell okozni az Orbán-kormánynak. Ezért jön ide az EU-s delegáció is vizsgálódni, hogy megállapítsák, mekkora baj van itt, és nincs demokrácia, sem jogállamiság (egy éve ilyen fogalom még nem is létezett).

Ezért kezdték kitiltani a magyar politikusokat Ukrajnából is. Milyen kormány is van Ukrajnában? Bábkormány, kettős (ukrán-amerikai) állampolgárok NGO-k, és a hárombetűs amerikai szervezetek leágazásai rabolják jelenleg szét Ukrajnát. Ezért, ha az USA-ból az öregember leszól az ukrán vezetésnek, hogy ezt meg ezt kell csinálni, akkor azok tapsolnak, fütyülnek, haptákba vágják magukat, és a megfelelő kormánypárti politikusokat szépen kitiltják Ukrajnából. A vénember feltette az ukrán lemezt. A vénembernek tökéletes lenne, ha nem lenne mivel fűtenie a magyaroknak, és nem jönne a gáz Oroszországból: kormánybuktató tényező. Most éppen ezen dolgoznak.

Az öreg keze sok helyre elér. Ilyen az A-hang nevű szervezet is, amelyik Maki-Zaj 2018-as hódmezővásárhelyi időközi győzelmét hozta, akik most jelenleg az előválasztást szervezik. A vénember itt kopogtat az ajtónkon, reméljük 2022-ben nem engedjük be.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Gulyás: A LIBE-bizottság azért jön hazánkba, hogy a magyar Molotov–Ribbentrop-paktumot támogassa

Menczer Tamás csicskítja a főpolgármestert: Karácsony tartana-e reggel hatkor operatív törzs ülést? – Videó