in

Az EuroNews is fakenews-gyár? – Orbán Viktort és hazánkat is le akarja járatni a csatorna

Mindenhol a libsi média uralkodik

Az EuroNews ismét ferdíti a tényeket, hogy rossz színben tüntesse fel a magyar kormányt és Magyarországot. A csatorna magyar kommentátora a csütörtöki magyar-izraeli csúcsról készített tudósításában péntek reggel Orbán Viktor “korábbi antiszemita kijelentéseiről” beszélt, azt természetesen nem pontosította, hogy mely kijelentésekre gondol, mert mi magunk nem emlékszünk arra, hogy Orbán Viktor bármikor is rossz megjegyzést tett volna a zsidóságra. Szerkesztőségünk kérdéseket intézett a csatornához, eddig azonban nem kaptunk választ. 

Orbán Viktor korábbi antiszemita megnyilvánulásai nem kerültek szóba az Izraelben zsidó vallási vezetőkkel folytatott tanácskozásán

– mondta az EuroNews magyar kommentátora a csütörtöki magyar-izraeli csúcsról készített tudósításában péntek reggel, azt azonban nem specifizálták, hogy a miniszterelnök mely megnyilvánulásaira gondoltak.

Szerkesztőségünk e-mailben érdeklődött az EuroNewsnál az üggyel kapcsolatban, jelen cikk megjelenéséig azonban nem kaptunk választ. 

Megkerestük az Európai Parlament sajtóosztályát, illetve az Európai Bizottság budapesti irodáját is, hogy megtudjuk, mennyi pénzt adnak az EU egyes intézményei a hazugságot terjesztő EuroNews magyar adásának fenntartására, illetve ki választotta ki az EuroNews magyar szerkesztőit, vezetőit? Ezidáig tőlük sem kaptunk választ.

Vezető kép: Koszticsák Szilárd/MTI

(pestisracok.hu)

 

AGYSEBÉSZEK – Kétszáznál több buckalakót mentettek ki a tengerből Spanyolország partjainál

FIGYELEM! Isiász akció!! Csak most!