in ,

Az ellenzék nem győzött Hódmezővásárhelyen – Azt ünneplik, hogy egy vidéki kisvárosban bebújtak egy független jelölt szoknyája mögé, mint a pisis gyerekek?

Álljunk már meg egy pillanatra

Azt ünneplik, hogy egy vidéki kisvárosban bebújtak egy független jelölt szoknyája mögé, mint a pisis gyerekek?

Álljunk már meg egy pillanatra, mielőtt mindenkinek végképp elgurul a gyógyszere! Néhány hülye bajnokként ünnepli magát egy olyan verseny után, amelybe be sem neveztek. Nem kellene ehhez asszisztálni. Mindenki benézi, hogy mi történ vasárnap.

Mindenki úgy beszél, mintha az ellenzéki pártok győztek volna Hódmezővásárhelyen, miközben az ellenzéki pártok el sem indultak a választáson. Nem állítottak jelölteket. Nem tudtak, nem mertek jelöltet állítani – se közösen, se külön. Sehogy.

Hódmezővásárhelyen egy független (amúgy inkább jobboldali értékrendű) jelölt győzött. Ez tény.

Az ellenzéki pártok elbújtak egy független jelölt szoknyája mögé. Jól tudták, hogy saját nevükkel nem nyerhetnek Hódmezővásárhelyen sem, ahogy másutt sem. Nem merik felvállalni saját magukat. Saját magukat vállalhatatlannak tartják. Mit jelent ez? Gyávák és reményvesztettek. Alkalmatlannak és esélytelennek tartják magukat.

Azt akarták demonstrálni ország-világnak, hogy mégis esélyesek, de valójában arra hívták fel a figyelmet, hogy maguk sem hiszik, hogy lenne esélyük. Szánalmasabbak, mint valaha.

Országgyűlési választást akarnak nyerni a bokorban elbújva? A bokorban elbújva akarnak vezetni egy országot?

Megint bebizonyították, hogy hiába költi rájuk Soros és Simicska a világ minden pénzét, ezek a törpék esélytelenek, alkalmatlanok, reménytelen helyzetben vannak és ezt ők maguk is így gondolják.

Azt ünneplik, hogy egy vidéki kisvárosban bebújtak egy független jelölt szoknyája mögé, mint a pisis gyerekek? Fantomjelöltek mögé bújva akarnak országgyűlési választást nyerni? Burkába öltözve?

Azok akarják képviselni a magyar embereket a parlamentben, Európában, Brüsszelben, akik nem mernek az emberek elé kiállni, mert tudják, hogy elzavarnák, jobb esetben kiröhögnék őket?

Iszonyatos erőfeszítések árán ennyit sikerült kiizzadni magukból. És ennek örülnek most, mint majom a farkának. Sok kis majom egy kis faroknak, de még az sem a sajátjuk. Csak így tovább! Ha számukra ez a győzelem receptje, akkor csak támogassanak a bokorból minden választókerületben közösen egy független jelöltet az országgyűlési választáson!

Ezek még annál is hülyébbek, mint amilyennek eddig látszottak. És hogy örülnek neki! A valóság az, hogy reménytelen helyzetben lévő pártok kétségbeesett erőlködését látjuk, és ebben nem történt semmilyen változás.
(Görgényi Tamás, 888.hu)

Ha nyer az ellenzék, lakosság csere lesz!

Karácsony Gergely migránsokat telepítene Zuglóba