in ,

Apáti Bence: van-e emberi mivolta egy kolostordisznónak?

FELVONULÓK KÉRDEZNÉK

Erről a leginkább Szabó Tímeát lehetne megkérdezni, mert mintha éppen az ő becses ingerküszöbét tesztelték volna saját Fudan-ellenes tüntetőtársai. Vagy a saját fröcsögő propagandamunkásai – hogy az ő mások ellen kiötlött szókapcsolatával most a saját elvbarátait írjuk körül.

Íme a kép, amely tökéletes kórképe a jelenlegi ellenzéknek.

„Pörköltszaftos tolvaj kolostordisznó” – írta a szombati tüntetésen az ismeretlen, O1G-díjas költő.

 

Írta, nyilván vicsorgott, meg kajánul vigyorgott is a művelet közben – rém randa lehetett –, nagyot akart mondani, akkorát, hogy a nagy összejövetelen minél többen csapkodják a hátát, és elismerjék, hogy jól odaszúrt ennek a mocskos Orbánnak. Ennek a diktátornak.

Azért éberség, elvtársak – tehették hozzá már a helyszínen néhányan –, ravasz egy zsarnok ez, hiszen olyan diktatúrát működtet, ahol a legnagyobb békében és nyugalomban lehet szidni őt is és a rohadt rendszerét! Nem jönnek a símaszkos, viperás rohamrendőrök, lovasroham, gumilövedék sincs, de még vízágyúkat sem lehet látni. De ez csak trükk, úgyhogy éberség, elvtársak, nehogy a végén ráfázzunk!

Mondták minden bizonnyal a lapogatók, akik ugyan nem tudták, mit is jelenthet pontosan ez a rejtélyesen hangzó kolostordisznó (talán a Karmelita kolostorra utalhat?), meg kissé össze is voltak zavarodva a pörköltszaft szó láttán (hiszen mióta kiderült Jakab Péter eddig ügyesen eltitkolt parizerfétise, azóta a körúton belül már nem ciki egyszerű, magyaros ételeket fogyasztani), de azért elismerően lapogattak.

Meg méltatlankodtak egy sort a közbeszéd romló állapota miatt. Pont úgy, mint Kabul szúrós rózsája, Szabó Tímea, aki nagyban perelte lapunkat egy maró gúnnyal, elvi éllel megfogalmazott tárca miatt, amelyben bizony Isten nagy állatkertjének az egyik kisebb példányához lett hasonlítva. Az O1G-koalíció mérges nagyasszonya azóta sem tudja túltenni magát a dolgon, legutóbb például ezt írta:

„Az írás még a megszokott fideszes tempóhoz képest is túlment minden korábbi gyűlölködésen: a legsötétebb náci időket idéző anyag volt ez, amelyben a gyáva, álnéven fröcsögő propagandamunkás igyekezett a cikkben minden emberi mivoltomtól megfosztani, és olyan állatokhoz hasonlítani (kullancs, baktérium), amelyeket az 1940-es években Hitler és társai használtak előszeretettel a kiirtandó faj leírására.”

 

 

 

Drága Tímea, azért, ha a drága ideje engedi, legyen olyan kedves, és ossza már meg velünk, hogy mit gondol eme fennkölt sorokról, a „kolostordisznóról”? Meg azokról a plakátokról, ahol a miniszterelnökünk látható félreérthetetlen helyzetben a kínai elnökkel. (Nyilván fotoshopról van szó.) Vagy arról az úrról mit gondol, aki azt írta egy táblára, hogy Orbán roma, tehát a vérében van a lopás? Azzal a nagy érzékenységével ilyenkor mi a helyzet, képviselő asszony?

Ugye holnap első dolga lesz elhatárolódni a szombati tüntetésen látható tábláktól? Azoktól, amelyeken a tüntetőtársai – hiszen Ön is ott volt, büszkén fényképezkedett ezek között az aljas képek között – javában megfosztották a magyar miniszterelnököt emberi méltóságától, és amelyeken állatokhoz hasonlították?

 

 

(Apáti Bence, magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Üzenet a baloldalnak: nem ti vagytok a többség! Soha nem is voltatok!

Döbbenet! Ez budapesti rekord! 2 méteres a gaz Szaniszló XVIII. kerületében!