in ,

Hoppá! Havas tanár úr bajban van! – Havas Henrik lehet Baukó Éva zaklatója

Mi lesz még itt?

A Való Világban ismertté vált, korábban a Bár második évadában is feltűnő Baukó VV Éva a Facebookon jelentette be, hogy nyolc évvel ezelőtt szexuálisan molesztálták. A posztban nem nevezi meg zaklatóját, de az Indexnek telefonon elmondta, hogy Havas Henrikről van szó, akinek pár hónapon át volt a személyi asszisztense.

 

Ez nem új keletű dolog egyébként. 2012-ben Dopemannek adott egy interjút, amiben azt állította, hogy Havas Henrik análisan akart vele közösülni.

Ki itt a celeb? Havas Henrik, aki meg akart b**ni, még s*ggbe is. Ott dolgoztam nála, csak aztán otthagytam a g**ibe.

Erről bővebben írt Comment:com-posztunk, itt.

A Való Világba annak idején a botrányhősnő szerepben tetszelgő Baukó az Indexnek telefonon azt mondta, hogy a Velveten 2011-ben egyszer már közölt történetet azért melegítette fel ismét, mert hat éve, amikor elmondta, senkit nem érdekelt.

VV Éva: Havas Henrik meg akart izélni, majd kirúgott

A Villa Törtető Nője azzal is eldicsekedett, hogy 2007 és 2008 között Talmácsi Gábor barátnője volt.Tovább

Tudott róla a testvérem, akinek szinte mindennap elmeséltem, hogy megint zaklatott, a nagymamám, aki fel is hívta, szóval nem volt ez titok. Én az igazat mondtam akkor is, most is, ha be akar perelni, állok elébe. Erre akkoriban sem került sor.

A sorozatos molesztálás a munkahelyen történt, állítja Baukó, aki öt héten át volt Havas személyi asszisztense. Havas ajánlatokat tett neki, és a nő hiába kérte, hogy állítsa le magát, folytatta. „Azt ígérte, hogy kifizeti az albérletemet, és anyagilag is támogat, ha a barátnője leszek. Nem nyúlt hozzám soha, fizikálisan nem molesztált, »csak« verbálisan.” Azt állítja, hogy miután sorozatosan nemet mondott Havasnak, a férfi felhagyott a molesztálással, viszont pár nap múlva kirúgta.

Azért mondom el ismét, mert biztos vagyok abban, hogy ez nem csak velem fordult elő, és látva Sárosdi Lilla bátorságát, én is szerettem volna, ha az ügy nagyobb nyilvánosságot kap. 25 éves voltam, akkor költöztem fel Békéscsabáról, felnéztem Havasra, nagyon tiszteltem. Óriásit csalódtam benne.

Havas Henriket is megkerestük, ennyit kívánt hozzáfűzni a dologhoz:

Ezt Ómolnár találta ki annak idején a Story magazinban, most a Ripostban szedte elő megint, őt kérdezzék, engem ez az egész nem érdekel.

(index.hu)

 

A kínai–magyar kapcsolat – Jelentős diplomáciai és külgazdasági csúcstalálkozó házigazdája volt Budapest

Hoppá ! – Egyre több német szövetségese van Orbánnak