in ,

Apáti Bence – A rettegők változó arcai és a Jobbik

Bence ismét a lényegre tapintott!

Csodálatos videóra bukkantam! 2014-es. Akkoriban kezdett cuckulni a Jobbik. Jöttek a kiscicák, a kiskutyák, a gárdamellények meg eltűntek. A zsidózást és a cigányozást Vona úr betiltatta. Nagy nyilvánosság előtt. A négy fal közé száműzte. Meg a Kuruc.infóra. Vona akkoriban kezdte úgymond elvenni a Jobbik lelkét. Szerintem meg inkább akkor adta el a pártját egy sértődöttségét alkoholba fojtó milliárdosnak.

Vona mostanában úgy hívja ezt a folyamatot, hogy néppártosodás. Ami teljesen érthető, hiszen mégsem nevezheti nevén a gyereket. Hogy hangzana, hogy csicskapártosodás vagy simicskulás? Na ugye. Mérsékelten sikeres MLM-ügynökként ki kellett találnia valami új nevet a régi, eladhatatlan, hangos, büdös és elavult porszívójára.

A cégét jó pénzért eladta a veszprémi éjszaka nagy graffitisének, aki a pénzen kívül adott még több milliárd forint értékben plakáthelyeket, televíziót, rádiót és újságot. Megvette Vonának majdnem a teljes ballib „éttermiséget”, politikusokat, újságírókat, írókat, színészeket és rendezőket. Az egykori Fidesz-közeli oligarcha nem kért sokat, csak a Jobbik lelkét. Vona pedig örömmel, pillanatok alatt be is szolgáltatta azt a bizonyos lelket.

És el is érkeztünk 2014-hez és a mi videónkhoz. Címe: Ha még számít neked ez az ország. Tegnapig 561 886 megtekintésnél járt a Jobbik-ellenes YouTube-kisfilm. A videó megható, halk, mégis jelentőségteljes zenével indul. Aztán a liberális értelmiség rettegőivel folytatódik. Írók, színészek, rendezők a sírás határán kérlelik – mit kérlelik, könyörögnek – a magyar nép választásra jogosult részének, hogy ne szavazzanak a Jobbikra. Felsorolni is nehéz, kiket hordott össze a szél és az átutalás hiánya. Nagy Bandó András, Spáh Dávid, Lakatos Márk, Parti Nagy Lajos, Gesztesi Károly, Bródy János és „civil” fiatalok könyörögnek.

Ekkor még csak a stratégia volt meg. Az új irány. Az eladott lélek és a néppártosodás kommunikációjának terve. Meg a rengeteg pénz. De az örök aláírók, a mindenkori rettegők, a szalonokból kitiltók, a „demokraták”, a liberális értelmiség ekkor még nem kapta meg az átutalásokról szóló banki kivonatokat. Nem is hittek a cukiságbombáknak. A lógó fülű kisvizsláknak és a doromboló kiscicáknak. Csak a saját szemüknek és fülüknek. Ez utóbbi érzékszerveikkel olyan dolgokat hallottak és láttak, mint például az Auschwitzon viccelődés, vagonokba dobálás, cigányok kémiai kasztrálása, fajtajegyek tárgyalása, cigánybűnözőzés, zsidó származásúak összeírása a parlamentben, Duna-parti cipőkbe köpködés és röhögcsélés.

Aztán nagyot fordult a világ. Nagy Bandó Simicska tévéjében kampányol a Jobbik mellett. Ami teljesen érthető, hiszen miután elvesztette a humorát és a lelkét, valamiből ki kell fizetnie a számláit. Bródy a Hír TV-be jár a nagykoncertjét reklámozni. Heller Ágnes már a zsidózást is elnézi Vonáéknak.

De a legizgalmasabb kérlelve, könyörgő karaktert a legvégére tartogattam. Öveket becsatolni! Mély levegőt venni, és ütközésre felkészülni! Havas Henrik képernyőképtelenül nagy arcát is sikerült beletuszmákolni egy snittbe. Bezony. Arról a Havas „tanár” (hehe) „úrról” van szó, aki könyvet ír Vona Gáborról. És nemcsak könyvet ír, de leplezetlenül kampányol azért a Jobbikért, amely ellen felszólalt ebben a 2014-es videóban. Amelyben felszólította a magyar népet, hogy ne szavazzon a Jobbikra. Amelyben szalonképtelennek, nácinak, rasszistának, zsidógyűlölőnek és vállalhatatlannak nyilvánítják a Jobbikot.

Amelyben kijelentik, hogy nem hisznek a cuki kutyáknak és cicáknak, a cukiságkampánynak. Ezek a rettegők, aláírók, üzengetők most hol vannak? Hol rettegnek? A pénz nagy úr. Korpásodik tőle a haj, és pár év alatt szinte teljesen megszünteti a náciktól való rettegést. Elmulasztja. Mintha sosem lett volna. Csakhogy az internet népe nem felejt. Ahogyan a magyar nép sem.

Szégyelljétek magatokat, megélhetési rettegők.

A szerző táncművész, publicista

 

(Apáti Bence, magyaridok.hu)

Az ellenzéknél kapkodnak a nagytudású Magyar György után! :D

(Videó) Rekordot döntött a nemzeti konzultáció: a tegnapi összesítések szerint már 1 700 068-an mondták el véleményüket