in ,

Apáti Bence megint kiakadt: az IndexTelex 2019-ben még hisztizett a Krausz csapatának nyújtott támogatás miatt

Napjainkban viszont megy az örömködés a Nobel-díjnak.

„2019-ben bezzeg vörös fejjel estek neki a kormánynak a régi Telexesek, hogy miért kell 20 milliárddal támogatni Krausz Ferenc kutatócsoportjának a munkáját. Napjainkban viszont megy az örömködés a Nobel-díjnak. Az hozza a kattintást ugyanis. De azért Krausz talán már nem is számít magyarnak, –mondják, írják, sejtetik – ha pedig mégis, akkor sincs semmi köze a származásának ahhoz, hogy Nobel-díjat kapott. 

(És persze nincs is olyan, hogy magyar. Csak valami tarka-barka kevert nép vagyunk. Bezzeg a hős ukránok, ugye.. Meg a szírek.) Az országnak, a diktatúrának, a közepes méretű összeszerelő üzemnek, a helynek, ahol a hatalom direkt butítja a népet, hogy a sok agymosott segédmunkás a Fideszre szavazzon, meg végképp. Agyrém.

Magyarország ugyan két nap alatt két Nobel-díjassal lett gazdagabb, de ezek a külföldről fizetett, hazaáruló ügynökök ilyenkor is csak a hazájukat, és a népüket szidják. Tehát mégegyszer! Az IndexTelex 2019-ben még hisztizett a Krausz csapatának nyújtott támogatás miatt. Még jó, hogy nem a hazafiságot hírből sem ismerő balosok döntik el, kit mennyi pénzzel támogasson a kormány.”

(Apáti Bence, Mandi szemle)

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nahát, a Momentumos Bedő Dávid svéd-magyar állampolgár – Nocsak, nocsak, mik derülnek ki

Íme az ellenzék jövője egyetlen mémen – Mutatjuk