in ,

Az ellenzéknél kapkodnak a nagytudású Magyar György után! :D

Jajj Istenem! :D

Az ellenzék Magyart akarja, ám ő a Jobbikot

 

Több ellenzéki párt is megkereste Magyar Györgyöt (képünkön), hogy induljon a színeikben jövő tavasszal – tudta meg az ATV. Az ügyvéd a csatorna kérésére megerősítette a hírt, amellyel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy „ha példát kell mutatni, én kész vagyok rá, de csakis akkor, ha mindenki, aki nem Fidesz–KDNP, támogat”.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Magyar György egyértelművé tette, hogy akár a Jobbikkal együtt kell mind a 106 egyéni körzetben ellenzéki jelölteket indítani tavasszal. – Másképp egyáltalán nincs esély az Orbán-rezsim elkergetésére, ez egyszerű matematika – jelentette ki. Szerinte nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, hogy a demokratikus ellenzék pártjai, az MSZP és a DK „kártyáznak az asztal körül” a saját jelöltjeikkel, mert „a Jobbik és a civilek nélkül egyszerűen nem megy az Orbán-kormány leváltása”. Magyar hangoztatta, ebben a helyzetben félre kell tenni az ideológiákat, és technikai együttműködésben kell részt venni az ellenzéki erőknek és a Jobbiknak. Erről nem kell írásos paktum, de valamilyen hallgatólagos megállapodás igen, „akár a kulisszák mögött”.

Vona Gábor, aki eddig következetesen nemet mondott minden koalíciós felvetésre, az MNO-nak tegnap már úgy fogalmazott: ha a történelmi helyzet ezt követeli meg, és a választási eredmény erre készteti, a Jobbik hajlandó lenne az LMP-vel és a Momentummal is koalíciós megállapodást kötni.

 

(magyaridok.hu)

(videó) Ordibálva, kiabálva zaklat a Momentum Mozgalom – A nyílt utcán estek neki Hollik Istvánnak!

Apáti Bence – A rettegők változó arcai és a Jobbik