in ,

Amit a MOL csinál: elfogadhatatlan

Nem ártana

Mindenki tudja mi folyik itt: szervezett kormánybuktatási kísérlet. Nemcsak külföldről akarják a nagy multik végérvényesen kifosztani hazánkat, hanem magyarnak mondott vállalatok is. Kell az a k*rva profit, igaz? Naná, hogy kell, nem tudják elviselni a benzinárstopot.

 

Most éppen “elromlott” Százhalombatta, igaz? Micsoda véletlen.

 

Jogunk van azt hinni, hogy szándékos szabotázsakció folyik a kormány ellen: benzinhiányt kell szándékosan (vagy “véletlenül”) okozni, oszt’ majd nem lesz benzin és az emberek majd lázadnak. Ez is egy opció, igaz?

Erre játszhat rá a MOL, de ha tényleg közük van ehhez a balhéhoz, ezt sürgősen be kéne fejezni! Tudjuk, milyen nagy erők mozdulnak meg Orbán Viktor ellen: a legnagyobbak. Ha kell, bevetik a hazai profitéhes nagyvállalatokat is. El kéne gondolkodni azon kormányzati szinten, hogy Hernádi Zsoltot ki lehessen adatni a horvátoknak. Ők örülni fognak és mi is.

Akik hazánk és a lakosság benzinellátását kockáztatják, akár szándékosan, azoknak felelniük kell ezért!

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Perintfalvi Rita azt akarja, hogy Magyarország lángokban álljon – Ez uszítás, ezért most Perintfalvit feljelentjük

A dollárbaloldal pánikkeltése miatt nincs benzin számos kúton – “Köszönjük”, baloldal!