in ,

Akkor el lehet kezdeni bocsánatot kérni! Elfogadta az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt

Nem fognak bocsánatot kérni

Elfogadta az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt, valamint jóváhagyta a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló jogszabályt is kedden.
A képviselők 192 igen szavazattal hagyták jóvá a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter által beterjesztett, kétharmados támogatást igénylő, a veszélyhelyzet megszüntetését kezdeményező javaslatot. – írja a hirtv.hu

 


Ma döntött a parlament a veszélyhelyzet megszüntetéséről, ezzel vége az időtlen idők végéig, vagy tán az Óperencián és Gyurcsány üveghegyén is túl tartó “tejhatalomnak”! (BBC kedvéért: milkpower.)

A baloldalnak arra azért még volt ereje, hogy a járványügyi készültséghez kapcsolódó intézkedéseket leszavazza, például a hitelmoratórium fenntartását vagy az adókedvezményeket. – Írja Kocsis Máté Facebook oldalán.


 

Orbán Viktor beszólt a diktatúráról sivalkodóknak:

A miniszterelnök Facebook-oldalán osztotta meg, ahogy az Országgyűlés 97 nap után egyértelmű szavazással megvonta a különleges jogrendi felhatalmazást a kormánytól. Egyben odaszúrt azoknak, akik azzal riogattak, hogy ez sosem fog megtörténni.

Szavazás a rendkívüli jogrend megszüntetéséről. Fantasztikus, vissza nem térő lehetőség! A nemzetközi és hazai diktatúrázók olcsón megúszhatják!

(888.hu nyomán)


 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

 

Nem stadion – Újabb ötvenmilliárd (!) forintos forrásból épülnek oktatási intézmények

Az Obama foundation honnan tudta már május 17-én, hogy Floyd meghal május 25-én? Videó