in , ,

Agysebészek – Azért zaklatta az ápolónőt a migráns, mert az nem az iszlám szerint volt felöltözve

Mindezt nem Kabulban vagy Bagdadban, hanem Londonban

Eltévesztette a kontinenst egy 37 éves muszlim férfi, s a minden kétségét kizáróan Európához és a keresztény kultúrkörhöz tartozó Londonban kezdett el hepciáskodni azért, mert a város egyik kórházának női alkalmazottja nem az iszlám szabályai szerint volt felöltözve.

A rendőrség közleménye szerint a Mohammed Amin névre hallgató migráns a londoni Szent András Egészségügyi Központban adott át egy kézzel írt cetlit az egyik ott dolgozó, általa muszlim vallásúnak tartott ápolónőnek. Az üzenet lényege az volt, hogy a nő jobban tenné, ha a Korán által előírt viseletet hordaná.

Mohammed Amin. Kép forrása: http://news.met.police.uk

Ezután paprikás hangulatú szóváltás alakult ki a két fél között, a férfi többször is megfenyegette a nővért, akit az intézmény egyik orvosa védett meg. Amin azonban őt sem kímélte, feltételezett keresztény hite miatt becsmérelte, valamint megfenyegette, hogy baja esik, ha hívja a rendőrséget.

A londoni rendőrség közleménye arra nem tér ki, hogy végül hogyan sikerült elkapni az őrjöngő migránst, a büntetésről azonban szót ejtenek: a bíróság Mohammed Amint 100 óra közmunkára, 85 font (30 ezer forint) megfizetésére, valamint egy 10 napos rehabilitációra ítélte.
(Horváth Tamás, 888.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Puzsér kíméletlenül nekiment Karácsony Gergelynek – videó

Ettől az ellenzék sírva fog fakadni – 5 százalék fölött a magyar GDP