in ,

Puzsér kíméletlenül nekiment Karácsony Gergelynek – videó

Puzsér Róbert grafikonembernek nevezte Karácsony Gergelyt

Puzsér Róbert grafikonembernek nevezte Karácsony Gergelyt. A független főpolgármester-jelölt szerint Karácsony úgy változtatja alakját, mint az amőba, programját is csupán a közvélemény-kutatások eredményei alapján alakítja ki.

Karácsony Gergely, ő a grafikonember. Amerre hajlik a grafikon, arra hajlik Karácsony Gergely. Élesben bírálta és a tipikus politológusból lett politikusnak nevezte Karácsony Gergelyt Puzsér Róbert. A független főpolgármester-jelölt szerint Karácsony Gergely a közvéleménykutatási adatokhoz igazítja politikáját, programját pedig aszerint alakítja ki, hogy mi népszerű a választók körében.


Karácsony Gergely, ő a sikeres politikus és majd kiolvassa a grafikonokból, meg a mérésekből, hogy ehhez milyen politika tartozik. Ma ilyen, holnap olyan, majd meglátjuk, hogy mit akarnak hallani az emberek és majd Karácsony Gergely felveszi azt az amőba alakzatot, amit elvár tőle a társadalom. Én azt gondolom, hogy a politikával pontosan ez a probléma. Fájóan hiányzik belőle a vízió és az identitás– véli Puzsér Róbert. Karácsony Gergely nem reagált Puzsér Róbert kritikáira, a szót az előválasztás második fordulójára terelte.

Jól bírom a kritikát, legyen ez bárkitől érkező, másrészt pedig megállapodtunk abban, hogy lesz az előválasztásnak második fordulója és nem idézzük elő azt a helyzetet, hogy a változást akaró szavazóknak a szavazatai megoszoljonak, én azt gondolom, hogy Puzsér Róbert nyilván tartani fogja a szavát, ahogy én is– reagált Karácsony Gergely.

Az LMP által támogatott Puzsér Róbert viszont úgy nyilatkozott, akkor vesz részt az előválasztás második fordulójában, ha annak tisztasága biztosított lesz, vagyis nem pártirodákon rendezik a szavazást, független szervezet ellenőrzi és nem akadályozzák az online szavazatok érvényességet.

(hirtv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A liberális média hazugságokat terjeszt a Pécsi gyermekklinikáról – hamis képeket osztanak meg az interneten

Agysebészek – Azért zaklatta az ápolónőt a migráns, mert az nem az iszlám szerint volt felöltözve