in ,

Agyhalál: úgy néz ki a teljes ellenzék beáll a full korrupt Kamu Geri mögé

Bevégeztetett

Budapestnek annyi. Vége. Elmondjuk miért.

 

Miután kiderült, hogy a főpolgármester nagyjából mindenre alkalmatlan (se jogsija, se nyelvvizsgája, se városvezetői képességei, se tisztessége, se becsülete), a legújabb 506 milliós botránya után kiderült: a teljes ellenzék beáll Kamu Geri mögé. Hogy miért? Mindjárt elmagyarázzuk….

 

 

Demszky effektus

Demszkyt is jó sokszor megszavazta a buta budapesti nép. Nagyon szét kellett már verni a fővárost ahhoz, hogy Demszky bukjon. Ehhez húsz év kellett. Ezek fényében Kamu Geri 5 év irányítása még semmi. A java csak most jön. A Demszky-effektus miatt igenis van sajnos esélye ennek a vadbaromnak.

 

 

A DK helyzetbe kerül

A botrányok annyira meggyengítették politikai pozícióját ennek a bábunak, hogy azt mi elképzelni sem tudjuk. Nos, éppen ezért érdemes támogatnia Ferinek Gerit. Hogy miért? Mert lehet alkudni, hiszen nagy a botrány Kamu Geri körül, ezért ő van lent, Feri meg fent, tehát ő fog zsarolni és kap majd a DK még több jelöltet és pozíciót. Kamu Geri addig kell a DK-nak, amíg esélyt látnak arra, hogy a budapesti slepp megszavazza ezt a kretént. Egyelőre a jelek arra utalnak, hogy Kamu Geri újrázhat.

 

 

 

Hogy mire kell felkészülni?

Csupán arra, kedves budapestiek, hogy az egybites szavazók miatt sajnos képes lesz (a fent leírtak miatt) Kamu Geri újra győzni, tehát Budapestnek még rosszabb lesz, a budapestieknek a főváros még élhetetlenebb lesz. Erre kell felkészülni: a mérhetetlenül magas, további károkozásokra.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Jó reggelt, Amerika! Amerikai lap: a magyar családpolitikát tanulmányozzák az USA-ban

Idióták irányítják Budapestet – Kamu Geri ezt is elk–ta: Kiborult a Fővárosra az OMSZ: nem tudják szabályosan megközelíteni a mentőállomást