in ,

Agyhalál – Óvoda Ferencvárosban: Baranyi polgármester új utcanevekkel tiltakozik a Fudan egyetem miatt

Teljes az agyhalál

Csak félig olvastuk a hírt, mert minket a legkevésbé sem érdekel, hogy ez a Baranyi Krisztina, Ferencváros boszorkánya éppen mit csinál.

Egyébként jelenleg erőlködik. Ahogy uralkodása óta folyamatosan.

Baranyi másfél éves tevékenysége leírható ezzel:

  • BLM szobor állítás, amit aztán ledöntöttek
  • Illegális utcanévtáblák tiltakozásul a Fudan egyetem ellen

 

 

Baranyi a kerülettel láthatóan nem foglalkozik, ahogy a fővárossal Kamu Geri, vagy Józsefvárossal Pikó. Csak ideológiai ostobaságok vannak, város és kerületirányítás helyett tömény, lájkgyűjtő ökörködés, kőkemény politika. A polgármester márpedig lényegében nem direktpolitizál, hanem dolgozik a városért, kerületért. Elvileg. Nem úgy libernyákéknál.

Szemmel láthatóan a libernyákok nem így tesznek: ökörködnek. Navalnijért tüntetnek, Fudan egyetem ellen mozgolódnak, Tibetért lengetnek zászlókat. A lényeg, hogy magyar vonatkozása egyik ügynek se legyen.

 

Ebből is látszik, hogy külföldi segget nyalnak, mert a magyarokat egyáltalán nem érintő ügyekben szólalnak meg. Meg kell dolgozni Globalogazdi pénzéért.

 

 

Az ilyen Baranyi – féle akcióktól nem lesz jobb a ferencvárosiaknak, helyi problémáik nem oldódnak meg. De legalább a gaz már nyakig ér ott is.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Ettől felsír minden liberális – Szijjártó: Magyarország kiáll Izrael mellett – Videó

És a Yale egyetem? A libernyák Graphisoftos Bojár Gábor szerint a Fudan egyetem nem teremt tisztességes egyetemi versenyt