in ,

Sivalkodik a boszorkány – „Ezt nem tehetik meg!” – Baranyi szerint a DK és az MSZP meg akarja puccsolni őt Ferencvárosban

Ferencváros polgármestere úgy látja: egyesek átlépték a „vörös vonalat”.

Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere volt az ATV Voks 2024 című műsorának vendége, amelyben a politikus arról beszélt, hogy a DK és az MSZP meg akarja buktatni Ferencvárosban. A polgármester szerint az elmúlt 4 évben sokszor megtörtént, hogy nem volt egységes szavazás, „de Ferencváros fontos ügyeiben, ami előre vitte a várost, és ami fontos volt az ottlakóknak”, abban mindig megegyezés született.

A polgármester azonban úgy látja: a DK és az MSZP ezúttal átlépte a vörös vonalat.

„Az hogy a polgármester mögött álló képviselők nem szavazzák meg a költségvetést, ami azzal jár, hogy minimálbéren dolgozók nem jutnak hozzá a bérkiegészítésükhöz, ez a vörös vonal, ezt nem tehetik meg, számomra ez elfogadhatatlan” – fogalmazott Baranyi Krisztina, aki szerint ez egyértelműen mutatja, hogy a DK és az MSZP egy másik főpolgármesterben gondolkodik a kerületben.

 

(Mandi)

 

 


 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Már megint a magyarokat izélgetik: az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen

Csicskul a főpolgi? Elemző: a balos pártok tarthatnak attól, hogy rájuk égnek Karácsony botrányai