in ,

A szürke pulcsis Kéri Lászlónak igaza van: a Fidesz felkészült a kormányváltásra – Igen, a következő Orbán-kormányra

A negyediket az ötödik Orbán kormány fogja váltani

A szürke pulcsis Kéri László manapság aktív. És optimista. Egy optimista kommunista. 

Nem baj az. Bár, általában ha valaki optimista és hozzá még komcsi is, az általában hülyeséggel is párosul. Kéri elvileg politológus, de neki is pont olyan béljóslatai vannak, mint kb. Török Gábornak.

Azzal, hogy Kéri mit mond, igazából nem is kellene foglalkozni (tudják: Bayer megmondta, hogy a pöcegödör tetején mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül), de azért egy szót mégis szólnunk kell: Kéri buborékjában, a saját alternatív valóságában a Fidesz már felkészült a vereségre, mert ilyen, olyan alapítványokat hozott létre és ez egyértelmű jele a közelgő vereségnek. Azért mi arra kérnénk Kéri Lászlót, hogy erre a vereségre még ne vegyen mérget. Emlékezzünk, amikor a 2018-as választások napján Kamu Geri felszólította Áder Jánost, hogy nehogy a Fideszt merje felkérni a vereség után a kormányalakításra. A Londonban mosogatásból élő és sorban álló egyik hülye meg azt mondta a tévének: “Készülj a vereségre, Orbán!”. Aztán tudják mi lett: kétharmad Orbán Viktornak.

Természetesen ne bízzuk el magunkat, mert a Deep State már nagyon le akarja váltani Orbán Viktort, amit mi meg ugye nem fogunk engedni. El kell végeznünk a munkát, a kemény melót, és mi úgy látjuk, hogy az ellenzéket már 2021-ben el tudjuk taposni, mert az ilyen hazaárulókkal csak egyet lehet tenni: leleplezni őket, és eltaposni.

Jeleznénk a libernyák ellenzéknek: fogtok pislogni rendesen 2021-ben, lesznek meglepetések!

 

Ti pedig, kedves nemzeti oldalon álló barátaink:
KÉSZÜLJETEK!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Amíg az ellenzék gyalázkodik, addig Orbán Viktor dolgozik: a miniszterelnök az Operatív Törzsben kezdte a hetet

Nocsak, a WHO már fenyeget is? WHO: fel kell készülnünk a súlyosabb járványokra