in , ,

A román miniszterelnök Konrád György szintjére süllyedt – Persze a libsi média csak az egyiket ítéli el

Érdekes összehasonlítás

Ha úgy vesszük, a XXI. században sem túl könnyű magyarnak lenni.
Magyarországon is maradt bőven áruló, aki saját honfitársait tenné el láb alól, pusztán azért, mert más a politikai véleménye. Abban reménykedtünk, hogy hátunk mögött hagyva a vérzivataros XX. századot, a XXI.-ik valami más lesz. Tévedtünk.
Abban reménykedtünk, hogy a Rendszerváltoztatással ennek vége lesz.
Abban reménykedtünk, hogy a Terror Háza múzeum létrehozásával bezárjuk a terrort, oda, a falak közé.

De hiába reménykedtünk
Pl. egy liberális internetes portál újságírója Bayer Zsoltot IFA platóra hányná…
Egy Konrád György nevezetű libsi „értelmiség” Orbán Viktornak  a Ceaușescu házaspár sorsát kívánja (golyó általi halál).

Aztán jön ez a szőrőstalpú oláh hajléktalan, akit a románok képesek voltak megválasztani miniszterelnöknek, és ez a szerencsétlen oláh hajléktalan azt mondta gyakorlatilag, hogy a Székelyeket felakasztaná.

Egyszerűen mocorog bennünk egy komoly dilemma. Valahogy nem jutunk dűlőre:
Most Konrád György süllyedt a román miniszterelnök szintjére, vagy a román miniszterelnök süllyedt konrádi szintre? Nem tudjuk.

Mindenesetre olyan érzésünk támadt, hogy a Terror Háza ajtaját mintha valaki nyitva hagyta volna…

Április 8-án reméljük ezeket az ordas gondolatokat, és eszméket legalább itthon visszaküldjük ahová valók: a történelem szemétdombjára.

mindenszo.hu

(u.i: a jelek szerint a libsi média a román miniszterelnöktől első ránézésre elhatárolódott. Legalább ennyi. Reméljük így is marad, bár kétségeink vannak. Viszont Konrád Györgytől érdekes módon nem határolódott el itthon egy libsi sem. Hm.)

NEM STADION! – Minden magyar telephelyét bővíti egy osztrák bútorgyártó

Tévedtünk: a libsi média mégis a román miniszterelnök mellé áll – Konrád után Parászka: A magyarok akasztását beígérő román kormányfőt mosdatja a HVG