in ,

A képen látható szélhámos most pártot alapított – Nem először

A pártot egy olyan nyíregyházi címre jegyezték be, ahol két ingatlan található, ebből az egyik Gődény anyjának a nevén van.

A bírósági nyilvántartás szerint júniusban alapították, végül november elején jegyezték be a Normális Élet Pártját – írja a Blikk. A vírusszkeptikus Gődény György számos közösségi oldalt és csoportot üzemeltet ugyanezen a néven. A lap kiderítette, hogy a pártot egy nyíregyházi címre jegyezték be, ahol két ingatlan található, közülük az egyik Gődény édesanyja nevén van. A pártot Harkai Bulcsú Bánk alapította és vezeti jelenleg is. Ő hozta létre a legutóbbi parlamenti választásokon induló Közös Nevező 2018 nevű pártot is.

A lap kereste Gődényt, hogy kiderüljön, vannak-e politikai ambíciói, és indulna-e a 2022-es választáson, ám lapzártáig nem érkezett válasz. – írj a mandiner.hu

 


Nem az a baj, hogy vannak szélhámosok az országban (hogyne lenne baj!), hanem az, hogy vannak követői. Egy ilyen velejéig romlott, hazug, embereknek ártó, káros, nem orvos, de orvosnak magát kiadó kamuember most pártot alapít. Ez gyógyszerész? Ez? Ne vicceljünk, emberek! Azért mert elvégzett egy tanfolyamot, attól ő még nem gyógyszerész.

Aki Gődényt követi és hisz neki, az kb. ugyanolyan színvonalon van, mint Gődény.

Egyébként Gődény tetoválásai különösen érdekesek:

Patikus erőember és kóser adományozó – Neokohn

Dr. Gődény György sikertörténete | Dr Gödény

ECHO TV - Dr. Gődény Györgyöt mutatta be a Klinika | Facebook

 

 

Mennyi magyar motívum. Ja ,nem.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ő is Orbánt támadta – Mára lemondott – Vége: lemond a holland kormány!

Orbán Viktor fia elment egy katonai akadémiára – Na, és?