in ,

Orbán Viktor fia elment egy katonai akadémiára – Na, és?

Oszt’ akkor mi van?

Mindegy mit csinál Orbán Viktor. Vagy a családja. Támadni kell. Akkor is támadni kell, ha történetesen semmi kivetnivalót nem tesz egyikőjük sem. 

Egy brit katonai akadémia kurzusára ment ki Orbán Gáspár és ez bizony bűn a baloldal szemében!  Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia. És ez a baja a balmédiának. Mer’ az úgy van kéremszépen, hogy az Orbán család nem csinálhat semmit! SEMMIT! Nem alapíthat egyikük sem céget, nem utazhat, főleg nem külföldre (!), nem lehet családjuk, főleg nem lehet egy vállalkozó az új családtag, sőt, Orbán Viktor fia nem lehet katona és az már önmagában botrány, hogy a tévében egy másodpercre mutatták az avatáskor! Skandallum!

Amennyiben a balmédia és a libernyák ellenzék utasításait kellene végrehajtani, úgy Orbán Viktor családtagjai egy ablak nélküli szobában ülnének, és nem csinálnának semmit, csak néznének maguk elé, bár az sem mindegy, hogy néznek, mert lehet “úgy” is nézni, az pedig elfogadhatatlan.

Vannak tabutémák. Pl. a politikusok családtagjai, gyermekei. Nem támadjuk őket, nem szokás, nem illik, övön aluli. Ezek ezt sem tartják be.

Rendben, ha harc, hát legyen harc…

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A képen látható szélhámos most pártot alapított – Nem először

Troll: Hadházy élő adást akart, de végül egy halottasházban kötött ki – Videó