in ,

A Hír Tv az elhunyt Makovecz Imrét használta fel a Fidesz lejáratására – Döbbenetes – A Makovecz család tiltakozik

Makovecz Imrétől származó, Orbán Viktor zsarolhatóságára utaló mondatot idézett a Hír TV. A hét éve elhunyt építész családja szerint ez nincs rendben

A Makovecz család közleményben szólt be a Hír Tv-nek

A Hír Tv már napok óta egy 2009-es lakossági fórumról készült felvétellel próbálja a miniszterelnök zsarolhatóságát bizonygatni. A kiragadott felvételen az azóta elhunyt Makovecz Imre beszél. 

A közismerten jobboldali Makovecz Imréről tudni lehetett, hogy Orbán Viktor nagy támogatója. Hétfőn Makovecz Imre családja reagált a Hír Tv kampányára. A család az alábbiakat közölte:

„Makovecz Imre életében rendkívül világos értékrendet követett. Nem volt ritkaság, hogy politikai kérdésekben is állást foglalt, vagy támogatást nyújtott a politikai élet egyes szereplőinek, ha azokat erre méltónak és érdemesnek ítélte.

Ma már több, mint hat éve nincs közöttünk, így politikai életünk jelen kérdéseiben állást foglalni, támogatólag bárki mellé odaállni nem tud.

A Makovecz család megütközéssel értesült arról, hogy egy nyolc évvel ezelőtti felvételt részletét aktuális politikai helyzettel összefüggésben használja fel a magyar médiapiac egyik szereplője. A leghatározottabban kérjük a média képviselőit hogy a továbbiakban tartózkodjanak a hasonló megnyilvánulásoktól.”

(MTI)
(mandiner.hu)

BOTRÁNY – Az MTA emléket állít egy gyilkos, kommunista pufajkásnak

Újra ez fog történni, ha az ellenzék visszajön! TELJES LISTA!