in ,

A Fidesznek egy éve van, hogy lemossa a sarat, amit a baloldal rákent – Csak így nyerhetünk!

Közlemény

A Fidesz sokáig aludt, de ébredezni látszik.

 

Rengeteg, rengeteg sarat kentek az Orbán-kormányra, és válasz szinte nem volt semmi az utóbbi 1-2 évben. Bántóan fájdalmas volt a csend, amikor megszólalt Fegyőr, Donáth, Dobrev, vagy a többi rohadék. Válasz nem volt, és terjedt a hazugság: a Fidesz lop.

 

A lopásról csak ennyit:

Íme így lopta szét a Fidesz az országot – TELJES LISTA!

 

Emlékezzünk vissza a 2002-es kampányra, mit is mondott Orbán Viktor: “Aki sárral dobál, területet veszít..”.  Igen, ez igaz, de akit sárral dobálnak, az sáros lesz. A Fidesz akkor csak a második fordulóban kezdte lemosni a sarat magáról, de nem tudott 55 helyen fordítani a Fidesz javára, és elbukta a választásokat, az ellenzék meg elcsalta természetesen, és nem is számolták újra a szavazatokat, aminek a következménye az Erzsébet hídi csata volt:

Erzsébet híd blokád 2002 - YouTube

Hídblokád 2002. július 4. | Budaházy György oldala

hídblokád | Budaházy György oldala

 

 

 

 

Nem akarjuk, hogy a Fidesz újra elaludjon. Nem akarunk új 2002-t.

Az ébredezés jelei látszanak, de a választás napjáig csak erősíteni kell a hazug ellenzék kampányának visszaverését, és a visszatámadást.

Már csak arra vár mindenki, hogy a Fidelitas is akcióba lendüljön, mert egyelőre nem csinálnak semmit. Ott van 20 ezer fiatal, és nem csinál semmit!

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Beindult a Fidesz! Bajkai István: a DK elnöke egy politikai bűnöző, ahogyan az egész családja az – Videó

Levelet írt egy volt kollégista társa Karácsony Gergelynek – Egy rendkívüli levél Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltnek