in ,

Beindult a Fidesz! Bajkai István: a DK elnöke egy politikai bűnöző, ahogyan az egész családja az – Videó

Bajkai István szerint a baloldal ígéretekben erős, de a valóságban csak a haszonszerzés motiválja őket.

A tegnap esti Pesti Riporterben szó esett annak a VII. kerületben élő hajléktalan férfinak az ügyéről, akik a Niedermüller Péter vezette önkormányzat kirakna átmeneti otthonából, amit a társasház lakói megvennének és szívesen látnák őt ott a jövőben is. Egy korábbi kerületi döntés alapján a társasháznak elővásárlási joga van, a mindössze tizenhat négyzetméteres ingatlanra – hívta fel a figyelmet a kerületi korábbi egyéni országgyűlési képviselője.

Bajkai István szerint a baloldal ígéretekben erős, de a valóságban csak a haszonszerzés motiválja őket. A 2006-os események is terítékre kerültek, amiről a politikus véleménye az, hogy Gyurcsány Ferenc a magyar nép jóindulatának és jóhiszeműségének köszönheti, hogy ma is aktív politikus lehet, annak ellenére, hogy szerinte a DK elnöke és családja is bűnöző – írja a PestiSrácok.hu.

 

 

Amióta Budapestet a baloldal vezeti, elárasztották az utcákat, aluljárókat a hajléktalanok. A VII. kerület sem kivétel ez alól, ahol Bajkai István volt korábban az egyéni országgyűlési képviselő. A politikus elmondta: sajnos minden nagyvárosban szerte a világon vannak hajléktalanok, de a humánus megoldást az jelentené, ha ezek az emberek hajléktalanszállókon éjszakáznának, ott ugyanis tudnak fürdeni, nyugodtan pihenni. Ezekben az otthonokban ma nincs százszázalékos kihasználtság, ezért az a baloldali vád, hogy azért nincsenek ott, mert nincs elég hely egyszerűen nem igaz – tette hozzá Bajkai.

 

 

 

 

A kerület DK-s polgármestere, Niedermüller Péter és csapata ugyan a kampányban azt ígérte, hogy senki nem fog az utcára kerülni, senkit nem lakoltatnak ki, sőt segítenek. Ennek ellenére épp most tettek keresztbe annak a hajléktalan férfinak, aki egy önkormányzati kislakásban lakik a kerületben és a társasház lakói becsülik és szeretnék, ha a házban maradhatna. Ennek érdekében a lakást a társasház megvette volna, de a megkérdezésük nélkül pályázatot írtak ki rá Niedermüllerék. Az üggyel kapcsolatban Bajkai István felhívta a figyelmet, hogy 2019-ben az önkormányzat döntést hozott arról, hogy a társasház részére értékesíti a szóban forgó ingatlant. A mostani kerületi vezetés viszont lesöpörte a korábban született döntést az asztalról és még azon sem fáradoztak, hogy megindokolják ennek miértjét és erről tájékoztassák a társasház közös képviselőjét. Ehelyett sunyin, a háttérben értékesítik ezt az ingatlant, ezt a 16 négyzetméteres, tényleg szerény ingatlant – jegyezte meg, hozzátéve:

„A baloldal egyetlen filozófiája a haszonszerzés.”

A baloldal sosem gyakorol önkritikát

A héten volt az őszödi beszéd és az azt követő rendőri túlkapások 15. évfordulója, a baloldal pedig előszeretettel menti fel magát a történtek alól, sőt igazságbeszédnek titulálják Gyurcsány Ferenc beismerő vallomását. Bajkai István szerint a baloldal sosem gyakorol önkritikát még akkor sem, amikor rendőrattakot vezényeltek a saját népükre. A politikus kiemelte:

a hazugság egy alapvető működési eleme a baloldalnak és ezt ismerik be akkor, amikor nem kérnek elnézést, nem követik meg a magyar társadalmat.

Hozzátette: a magyar nép végtelen jóindulata és jóhiszeműsége, hogy Gyurcsány Ferenc egyáltalán szabadlábon, a parlament épületébe beléphet. A DK elnöke egy politikai bűnöző, ahogyan az egész családja az – emelte ki.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Németh Szilárd: Csepeli gerincút helyett van „méhlegelő”

A Fidesznek egy éve van, hogy lemossa a sarat, amit a baloldal rákent – Csak így nyerhetünk!