in ,

Rendőrgyilkosság – Jeszenszky: az „érzékenyített” bírók miatt nincsenek ezek az emberek börtönben

Megrázó az eset, nem véletlen, hogy egy nap alatt mindenkihez eljutott a hír

Megrázó az eset, nem véletlen, hogy egy nap alatt mindenkihez eljutott a hír, az egész országban. Minden együttérzésünk a meggyilkolt rendőr családjáé.

Nyilván minden eset megrázó, amikor egy embernek egy másik ember kioltja az életét. De a média több évtizedes szenzációhajhász, hiszterizáló, indulatokat korbácsoló viselkedésének köszönhetően elég magasan van az ingerküszöbünk. A sima gyilkosságokra eléggé immúnissá váltunk, amikor olvasunk róluk a sajtóban. Vannak persze esetek, amikor az áldozat személye (ismert ember, gyerek, magányos futónő, stb.) miatt erősebb az érzelmi reakció, mélyebben együttérzünk a családtagokkal.

A mostani eset nem emiatt ütött át minden létező ingerküszöböt. Hanem mert fejbevágóan szokatlan. Rendőrgyilkosságokról nagyon ritkán hallunk. Az még elő-előfordul, hogy bűnözők (főleg csoportosan) rendőrökre támadnak, de ilyen sem történik gyakran. De hogy egy magányos elkövető késsel neki merjen menni három rendőrnek… ez annyira rémisztő, hogy szinte el sem hisszük. Amiatt vagyunk különösen fejbe vágva, mert a vélt biztonságérzetünk inog meg ilyenkor egy kicsit. És maguk a rendőrök sincsenek ilyesmire igazán felkészülve, annyira nem szokott előfordulni.

Persze, Amerikában mindennaposak a hasonló szituk, és ahogy sokan megjegyezték itthon is, ott már az első támadó mozdulatnál azonnal szitává lőtték volna a rendőrök. Egyrészt igen, de ott tényleg fel is vannak rá készülve, a képzésük szerves része, míg itthon tényleg szinte szürreális az eset. Másrészt valóban, régebben ez biztos, hogy így is lett volna odaát. De a liberális-neomarxista érzékenyítésnek, a média évtizedek óta tartó manipulációjának, a társadalom totális áthangolásának köszönhetően már Amerikában is kétszer meggondolják a rendőrök, hogy egy agresszív elkövetővel szemben milyen mértékű erőszakot merjenek alkalmazni. A média, a celebek, a politikai manipulátorok másnap totálisan meghurcolhatják a rendőrt (különösen ha kisebbségi az elkövető), az önvédelem, vagy a jogszerű, az előírásoknak tökéletesen megfelelő fellépés is az állásába kerülhet. Jobb esetben – rosszabb esetben börtönbe is mehet. És politikai ügy kerekedhet belőle, a média tovább gerjeszti az indulatokat, a fellázított csőcselék lángra lobbantja a fél országot. Hmmm… mintha láttunk is volna ilyet nemrég…

És lám, akkor itthon is tömegesen tették ki az emberek a fekete négyzeteket, meg a George Floyd-os profilkép-kereteket. Ennyit tehát arról, hogy ezek a nyugati, woke elmebajok nem jutnak el hozzánk – ahogy az itthoni balosok szeretik belehazudni a képünkbe.

Mint ahogy a rendőrgyilkosság is eljött hozzánk. Igen, egy bedrogozott bűnöző megőrült, elszigetelt eset, stb. – jönnek most is a liberális toposzok. És megpróbálják egyrészt a belügyminiszterre kenni, másrészt most hirtelen óriási empátiát mutatnak a rendőrök iránt, akik – szintén most hirtelen – nincsenek rendesen megfizetve. A balosok memóriája ennyire rövid, vagy minket néznek ennyire hülyének? Nemrég még azzal hergelték a társadalmat, olyan transzparenseket emelgettek a tüntetéseken, hogy a tanárok bérét kell emelni, nem a rendőrökét stb. Persze, mindkettőre ráfér, de most hirtelen fontosak lettek a balosoknak is a rendőrök. Egyrészt mert amint a saját seggüket kezdik el félteni, máris mégiscsak jó, hogy vannak rendőrök. Másrészt politikai ügyet próbálnak kreálni belőle.

Ám az a helyzet, hogy sajnos tényleg van egy nagyon erős politikai szál a történetben, csak nem az, amit ők próbálnak kihozni belőle. A valós politikai szálról méltatlanul kevés szó esik. Így meg is ússzák az igazi, mély felelősök. A bírák, ügyészek, és azok az álcivil szervezetek, akik ezeket a bírákat, ügyészeket érzékenyítik…
Ugyanis a woke-elmebajok mellett sajnos ez is elért már hozzánk. A különböző NGO-k, az Amnesty International, a Helsinki Bizottság, a Nyílt Társadalom Alapítvány, a Háttér Társaság, és sok-sok további, zömmel Soros György és körei által finanszírozott “jogvédők” pontosan ugyanazt társadalom-szétromboló tevékenység végzik nálunk is, amit Amerikában. Ott a kerületi ügyészek kampányait finanszírozták éveken át a “radar alatt”, a nagypolitika által észrevétlenül, és így csupa-csupa olyan személyt juttattak ezekbe a pozíciókba (az USA-ban őket is választják helyi megmérettetéseken), akik már a globalista céloknak megfelelően járnak el a bűnügyekben. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nagyon enyhe ítéleteket kérnek a bűnözőkre, akiket aztán a – szintén “érzékenyített” – bírák akár feltételesen szabadlábra is helyeznek. (Egy ilyen, gyorsan szabadult elítélt gázolt halálra 2021 novemberében a Wisconsin-i Waukesha városában hat nagymamát, amikor autóval szándékosan belehajtott egy karácsonyi ünnepi felvonulás kellős közepébe.)

És most lepődjünk meg együtt: a budapesti rendőrgyilkosság elkövetője büntetett előéletű, korábban is erőszakos bűncselekmények miatt ítélték el. A csütörtöki támadást garázdaság és testi sértés miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el, és hasonló bűncselekmény miatt jelenleg más büntetőeljárás hatálya alatt is áll.

Nyilván nem lepődtünk meg. De azért megkérdezzük, szintén együtt: EZ AZ EMBER MIÉRT NINCS BÖRTÖNBEN??? Mert a rendőrség sz@rul végzi a dolgát, Pintérrel az élen? Marhára nem. A rendőrség láthatóan már többször is eljárt vele szemben, bíróságra is juttatták. Ahol aztán nagyon könnyen megúszta, enyhe ítéletekkel.
Mert pontosan ugyanúgy érzékenyítik nálunk is a Soros-szervezetek a bírákat, ügyészeket. (Nem véletlenül zúdult nemzetközi össztűz Magyarországra, szintén végtelenül álságosan, a “bírói függetlenségért” aggódva, amikor a magyar kormány próbálta valamelyest átalakítani az érzékenyített, neomarxista bíróságok működését.) Ha az elkövető etnikai vagy szexuális kisebbséghez tartozik, akkor a lehető legenyhébb ítéletet kell kiszabni rá. Ha semmilyen áldozati csoportba sem sikerült besorolni, de erőszakos bűnöző, akkor is minél hamarabb vissza kell engedni a társadalomba. Persze totál álságosan, mindenféle szép szavakra, előítélet-mentességre stb. hivatkozva. Valójában azért, hogy bomlasszák a fennálló közrendet, ássák alá a kormányok legitimációját, az állampolgárok bizalmát a rendfenntartó szervekben.

Aljas mesterterv azért, hogy előmozdítsák a globalista hatalmi törekvéseket, gyengítsék a nemzetállamokat. Akár azon az áron is, hogy ártatlan emberek, köztük rendőrök is meghalnak. És a magyarországi bíróságok ebben vastagon benne vannak, az “emberi jogi” szervezetekkel, liberális toleránsékkal együtt. Azon a késen az ő kezeik is mind-mind rajta voltak.

 

(Jeszenszky Zsolt, pestisracok.hu)

 

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Wintermantel Zsolt nekiment Kamu Gerinek: végtelenül kínosan magyarázkodik Karácsony Gergely

Nocsak, nocsak: orosz fenyegetettségre hivatkozva állapodik meg Brüsszellel a lengyel kormány