in ,

Ceglédi Zoltán, ismeretlen és tehetségtelen politológus is gyalázza Jurák Katát

Bangóné után szabadon…

Amikor nem éppen 3 millió embert patkányoznak le az ellenzéki megmondóemberek, és politikusok, olyankor egy-egy nemzeti oldalhoz tartozó újságírót találnak meg, és próbálnak megalázni.

Most is ez történt Jurák Katával. A minap merészelni kérdezte Jurák Kata Szabó Zsolt ellenzéki képviselőt, majd nemes egyszerűséggel – akit senkit sem kérdeztek – a nagyságos Komjáthi elvtárs belepofázott a beszélgetésbe. Tudják, ő az az MSZP-s  potentát, aki vörös, kommunista zászlót lengetve elindult a Kossuth térre, hogy kitörjön a forradalom, persze a kutya sem követte őt. Majd nekiszaladt egy kőnek, ami megállította őt, és a forradalmat is. Komjáthi elvti a kórházban kötött ki a zseniális akciójának köszönhetően.

Na ez a nagytudású elvtárs gyalázkodott most Jurák Katával, minősíthetetlen hangnemben.

Ám a jelek szerint a liberális oldalon ez a pusztító alpáriság annyira nagy szimpátiát keltett, hogy maga Ceglédi Zoltán politológus is megszólalt az ügyben, aki korábban a vele vitatkozóknak úgy válaszolt, hogy

Neked meg a filléres ribanc kurva anyádat

Egyébként Ceglédi még arról is híres, hogy az évek folyamán nagyjából egyetlen politikai jóslata sem következett be. Amolyan Róna Péter féle „mindjártösszeomlikazorbánkormány”őstehetség.
Az igen színvonalas Ceglédi, az ismeretlen, és végtelenül tehetségtelen politológus, most így értekezett a Komjáthi féle ámokfutásról:

Ceglédi szerint a Komjáthi félékből kéne még több politikus.

Mit is lehet mondani erre? Zsák a foltját.

Az ilyen Komjáthi félékről,  meg Ceglédi félékről fogunk ítéletet mondani május 26-án!

 

mindenszo.hu

Az MSZP megint nőket sérteget – Most Jurák Katával beszéltek ordenáré módon – „Hogy a k….a életbe van az?”

Nem stadion – Új központi épülettel gazdagodott a veszprémi állatkert