in ,

70 százalék döntött. Akkor most miért tüntetnek?

Egy sokatmondó ábra következik

Sokatmondó ábrával vetünk véget a számháborúnak: leegyszerűsítjük a választási matematikát. Avagy az emberek megmondták, értitek?

Április 21-én ismét utcára vonultak a szivárványos tüntikézők, a Jobbik, az MSZP-P, a DK, az LMP, a Momentum és a többi mérhetetlen kis politikai szerveződés támogatói. Miközben a csendes többség kormányalakításra és a nemzet ügyeinek képviseletére készül, a hangos kisebbség képtelen beletörődni az egyértelmű választási vereségbe.

Április 8-án a szavazásra jogosultak 70 százaléka véleményt mondott. Világos döntés született, Orbán Viktor kétharmados felhatalmazást kapott. Csaknem 50 százalék voksolt a Fidesz-KDNP listájára.

A többiek? Futottak még!

Sokatmondó ábrával vetünk véget a számháborúnak: leegyszerűsítjük a választási matematikát. Megmutatjuk, a választók hány százaléka NEM kért Vona, Karácsony, Gyurcsány, Szél és Fekete-Győr politikájából, programjából, személyéből. Horn Gábor után szabadon: a magyarok nemcsak Ferinek, de minden ellenzéki gyülekezetnek megmondták, hogy menj a p…ba…

Már csak azt nem értjük, akkor most miért tüntetnek, miért hisztiznek?

 

(forrás:gorbetukor.blogstar.hu)

London muszlim polgármestere elintézte: a város olyan, mintha háború lenne

Schäuble: Orbán nagyon nagy bizalmat kapott a magyar választóktól