in ,

Támadnak a “toleráns” libernyákok! Ma hajnalban támadás érte a Nagycsaládosok Országos Egyesületének szerverét

Döbbenet

A támadás következtében a honlapon található anyagaik, köztük a gyermekek egészséges lelki fejlődésének védelmét szolgáló jelrendszer továbbfejlesztésének szükségességéről szóló nyilatkozatuk sem elérhető. 

Az egyesület közösségi oldalán azt írja, a szerver helyreállításán szakemberek dolgoznak, de addig is közzéteszik a több civil szervezettel közösen kiadott nyilatkozatukat, és arra kérnek mindenkit, aki egyetért a javaslataikkal, ossza meg és biztassa erre ismerőseit is. Javaslatukban többek között az alábbiak fontosságára hívják fel a figyelmet:
A gyermeknek joga van ahhoz, hogy testi, szellemi és lelki fejlődéséhez a korának megfelelő nevelést kapjon, biztonságban élhessen. Álláspontunk szerint gyermekeink érdekeiről és védelméről kizárólag a gyermekek érdekét és ezzel szoros összefüggésben a gyermekük érdekeit a legelkötelezettebben képviselni képes szülők jogait is szem előtt tartva kell dönteni. A szülő pedig csak úgy élhet a gyermeke testi, lelki és szellemi jóllétéért elsődlegesen őt terhelő felelősségével, ha ő dönthet arról, hogy gyermeke milyen nevelésben milyen módon és milyen életkorban részesül. Javaslatunk ebben kívánja a szülőket segíteni.
(pestisracok.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Orbán megbuktatása érdekében külföldi ügynökök is segíteni fogják az ellenzéket 2022-ben! Videó

Deutsch Tamás kimondta a lényeget: nem adhatjuk árulók kezére országunkat