in , ,

Szakértő: Új Római Birodalmat akarnak létrehozni, a migránsok Európáját

A bevándorláspárti politikusok migránsokkal akarják felhígítani az európai nemzeteket

A bevándorláspárti politikusok migránsokkal akarják felhígítani az európai nemzeteket, és így véget vetni a nemzetállamok Európájának – mondta Pócza István, a Századvég munkatársa az M1 aktuális csatornán szombat reggel. Ennek a következménye a Római birodalomhoz hasonló centralizált Európa lenne egy erős központtal és helytartókkal. Már a határvédelmet is átvennék, hogy ők döntsék el ki jöhet be – fűzte hozzá.

 

Míg a bevándorlásellenes, nemzetállamok Európáját építő erők őszinték, addig a bevándorláspárti, egyesült Európáért lobbizó erők “álságosak”. Nem árulják el választóiknak valódi törekvéseiket, és hogy azok miként hatnának az emberek életére.

Eközben kisajátítják az úgynevezett “európai álláspontot”, holott Európa éppen a kompromisszumokra kellene, hogy épüljön

-hangoztatta.

A bevándorláspárti, egyesült Európáért lobbizó erők egyik vezéralakja szavai szerint Emmanuel Macron francia elnök, aki már egy Merkel utáni Európára készül, miközben otthon a saját választói körében 66 százalékos az elutasítottsága. Ez sokkal nagyobb, mint az elnökség hasonló időszakában volt a két előd, Nicolas Sarkozy, illetve François Hollande esetében. Macron belpolitikai nehézségek miatt “erőlködik” az európai szintéren – jegyezte meg a Századvég elemzője.

Forrás: MTI;fotó: 888.hu

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Trump elképesztő mesterien leoltotta a libsi New York Timest – Videó!

Hazaárulást követtek el azok, akik megszavazták Sargentini jelentését