in , , ,

Dalai láma: Európa az európaiaké!

A buddhista vallási vezető szerint nem szabad sok bevándorlót befogadni, ugyanis akkor a kontinens elmuszlimizálódhat vagy egyszerűen olyan lesz, mint Afrika

Hosszas interjút adott a Dalai láma, polgári nevén Tendzin Gyaco a brit közszolgálati adónak, a BBC-nek. A buddhista vallási vezető 1959, azaz Kína tibeti megszállása óta él Indiában, így pontosan átlátja az európai helyzetet. Elmondása szerint csak szigorú szabályok között és limitált számú bevándorlót szabadna az európai államoknak befogadnia.

Véleménye szerint a megoldás az, ha oktatásban részesíti azokat, akiket befogadnak és feltétlen vissza kell küldenie a migránsokat oda, ahonnan elindultak.

Nem szabad korlátlanul mindenkit befogadni. Elfogadhatatlan, hogy Európa muszlim legyen vagy olyan, mint Afrika

– reagált a Dalai láma arra a BBC-s kérdésre, mi van akkor, ha egy migráns annyira jól érzi magát abban az országban, mely letelepedési engedélyt ad neki, hogy ott is maradna.

Európa az európaiaké

– folytatta.

Nem ez az első alkalom, hogy a vallási élenjáró kikelt a bevándorlás ellen. Tavaly egy malmői beszédében azt mondta, hogy az illegális migránsokat idővel vissza kell küldeni oda, ahonnan indultak, hogy ott újra tudják építeni a saját országukat.

(Bokor Gábor, 888.hu)

Salvini a Sea Watchnak: ha kell, felsorakoztatjuk a nemzetbiztonsági erőket

Nyílt levél TGM-nek – Neked meg mi bajod, öreg????