in ,

Politikai hulla lett belőled, Pista!

Innen már nincs visszaút

Képzelt levél egy képzelt jóbarátnak, akit Pistának hívnak! Amennyiben a levél és a valóság között összefüggést talál, esetleg Ujhelyi István jut eszébe “Pistiről”, az pusztán a véletlen műve. A levéltől a szerkesztőség teljesen elhatárolódik.

Drága Pistám!

Épp koktélt szürcsölgettem itt Korzikán, miközben ücsörögtem a medencében, és néztem a gyönyörű korzikai naplementét, amikor a hazai híreket megtekintettem, és lám, a csapból is Te folytál. Mi a büdös lóf*szt műveltél már megint?
Megdöbbenve értesültem arról, hogy lebuktál, Pistám! És maga a cég volt vezetőjétől kaptad ezt a nagy pofont! Én már akkor megmondtam, hogy varrd el a szálakat! Elvarrtad? Nem varrtad el! Laci is ugyanezt mondta, és Te nem csináltál semmit! Lacinak legalább több esze van!
Emlékszel, milyen szépen eltüntettük azt a párszázmillát is? Erre nem lehozzák a tévében a sztorit? Te tényleg ilyen hülye vagy? És a házad felújítását is ilyen idiótán oldod meg?
Pistám, én megmondtam, hogy légy óvatosabb. Én az voltam, névtelenségbe burkolózva loptam szét az országot, és most innen Korzikáról nézem a bénázásodat.
Nézd milyen szép a kilátás:
Képtalálat a következőre: „korzika házak”

Pistám, én már akkor megmondtam, hogy ne pattogj! Elégedj meg azzal, amit összeszedtünk.
Erre most politikai hullát csinálsz magadból.
Hívtalak már akkor is, hogy vonulj vissza, gyertek Korzikára, itt nyugodt minden, nem kell hazudozni többet, hanem szépen csendben szarsz az egészre, és éled az életed.

Pistám, pont ahogy Fletó, ezt Te is elkúrtad!

Ölellek! Barátod!
Zénó

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Botrány! – Szlovákiában ezentúl bűn lesz a magyar himnusz éneklése – Erre mit lép Caputová????

Most kaptuk – Gyöngyösi Mártont is durván megtrollkodta a nép embere – Videó