in , ,

Most egy RTL-es színész ment neki a hazaáruló Ujhelyinek – Ujhelyi, Ujhelyi, te Júdásnak is gyenge

A mindenhonnan lemorzsolódott, jelen pillanatban még brüsszeli magyar képviselő Ujhelyi István rendkívül ravasz módját választotta az árulkodó mószerolásnak.

Ujhelyi, Ujhelyi, te Júdásnak is gyenge

A mindenhonnan lemorzsolódott, jelen pillanatban még brüsszeli magyar képviselő Ujhelyi István rendkívül ravasz módját választotta az árulkodó mószerolásnak.

Azért verte félre a harangokat, hogy ,,reményét” fejezhesse ki, miszerint Hölvényi György fideszes EP-képviselő:
„a szíriai menekültkérdésben tartott minapi konferenciája miatt nem kerül majd át a hazaáruló kategóriába és nem fogják a kormányzati megmondóemberek színvonaltalanul karaktergyilkolni. De miután a fideszes politikai aktorok és a Fidesz által leuralt magyar nyilvánosság is teljesen kétszínű és eldeformált, ezért vélhetően Hölvényi képviselő parlamenti eseményének híre a kormánypártiakhoz leginkább még csak el sem fog jutni.”

Hát ez nagyon erős! Kétszínű ájtatossággal Ujhelyi úgy tesz, mintha óvni akarná brüsszeli kollégáját, miközben posztjával szánkba rágja, igen, tessék már észrevenni idehaza is a Hölvényi általi ,,skandalumot.”

Mindezzel a posztjával persze feltételezésem szerint semmi egyéb célja nem volt Ujhelyinek, mint felhívni a Fidesz figyelmét arra, hogy Hölvényi György egy szíriai menekültkérdésről szervezett konferenciát. Az még nem főbenjáró bűn. Az árulkodás, a lejáratási szándék viszont sokkal inkább az. Befejezés előtt álló uniós habzsi dőzsijéből az ábra szerint még emelt fővel, elegánsan sem képes távozni.

Számomra rendkívüli módon visszataszító Ujhelyi aggódó, pozőrség mögé rejtett júdási magatartása.

Pistánk még az árulkodását sem egyenesen, szemtől szemben hajtotta végre, hanem megfejelte egy indokolatlan és vállalhatatlan dupla Axellel. Hogy a földet érésekor állva marad-e, avagy egy hatalmasat perecel a jégen szégyenében nos, engedje meg, hogy én az utóbbira tippeljek. Egy biztos, tapsot nem érdemel érte.

Bognár Zsolt /Parabolha Fb/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Június 9-én újra erősödött a forint – Az ellenzék kussban

Akkor ennyi volt. Kinyúvadt az árnyékkormány – Bár az ötlet nem volt rossz, az árnyékkormány kifutotta magát